Hányás és vízszerű hasmenés 37 hetes terhesen jelezheti azt, hogy szülni fogok? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok, mennyi idő lehet még a várva várt pillanatig?
Vírus. Pont ugyanezzel szenvedünk egy hete a férjemmel, egyikünk se terhes.
Viszont a hasmenés miatti alhasi vérbőség beindíthatja a szülést.
Nekem a 34. héten volt egy három napos hányós vírusom. Nagyon durva volt, mint egy ipari főnyomócső, úgy jött ki belőlem minden fél óránként. Bementem a szülészetre, hogy mi van ilyenkor. Mondták, hogy hányásnál semmi, az nekem kellemetlen, magzatra nincs hatással. Ha a hasam is menne, akkor aggódnának, mert az beindíthatná a szülést. Luftra mentem be, ráadásul véletlenül lehánytam az egyik szülésznőt... megalapoztam a hírnevemet, na :)
Hasmenes lehet esetleg ha túl sok magnèziumot vettel be de szerintem ilyenkor mar nem lehet szedni.
Hányás hat nem igazán lehet jele sajnos. Én jeleneg 34. hetes vagyok a 3. terhességgel es mindharomnál hanytam végig mint a lakodalmas... sajna.
A hasmenés pedig nalam még a magne b6 okozza vagy ha egy fel falattal többez eszem mar szaladok is.
Lehet nalad is ez van.
Nem kell egyből virusra gondolni...
Nekem 32 hetesen volt 1 hetem hogy ment a hasam meg hozzá hanytam azóta is egyben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!