Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a Mirkó név...

Szerintetek a Mirkó név nagyon flancos?

Figyelt kérdés
Nem fog mindenki visszakérdezni, mikor bemutatkozik, hogy "mi van"? A férjemnek és nekem is tetszik a név, de kicsit aggódom, hogy túl ritka név... Vélemények?
2010. máj. 16. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

ez német nem?

nekem tetszik,kicsit oylan mint a Márkó...de sztem nincs vele baj-csak passzoljon a vezetéknévhez

2010. máj. 16. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

rákerestem,nem német,hanem szláv eredetű:D

béke+dicsőség a jelentése.

szóval sztem teljesen OK.

2010. máj. 16. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek tetszik,miért ne? Annyi különös név van mostanába, ezen már nem fog fennakadni senki.
2010. máj. 16. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
nekem kapásból a mikró szó jutott eszembe, aztán az első kommentelőt olvasva már olyan volt, mintha a Márkót mondaná valaki parasztosan... Én lehet, hogy visszakérdeznék, ha valaki mondaná, hogy így hívják a fiát. De lehet, hogy mire nagyobb lesz, már több Mirkó lesz :) Amúgy megszokható név, és nincs vele baj. A különleges név lehet jó is, de lehet teher is. Én 18évesen tudtam megbarátkozni a nevemmel, mikor kaptam, még elég ritka volt, szenvedtem is vele, mostmár nagyon szeretem :) Szóval szerintem nincs gond a Mirkóval :) Gratulálok a picihez! egy Tamara :)
2010. máj. 16. 21:50
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Ha életed vágya hogy ez legyen a neve...

De gondolj a jövőjére hogy ebben az országban hogy fognak emiatt a név miatt viselkedni vele..csúfolják e a nevét,orvosi rendelőben első hallásra előítéleteskednek e vele.stb.

2010. máj. 16. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon az, bár mindig változik, hogy mi a divat és hozzá szoknak az emberek a furcsább nevekhez.

Pl.: én ezt csak Mirko "Crocop" Filipovics nál hallottam, de a wiki szerint ez a Miroslav önállósult beceneve.

Jah és azért klasszisokkal jobb mint a Lakatos Marlonbrando, vagy a Lakatos Szájmontemplár és a Kasza Blanka :)

2010. máj. 16. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik?,

Ha igen, add a gyerekednek és kész, ha nem akkor ne.

ne azzal foglakozz, hogy ritka-nem ritka, teszik-e másnak-vagy nem.

Minket csak az érdekelt, hogy a gyerekeink neve nekünk tetszik, lesz@rom, hogy sok van belőle.

2010. máj. 16. 22:10
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, bár picit olyan, mintha már eleve valaminek a becézése lenne.

Egyébként meg ne foglalkozz vele kinek mi tetszik, csak te és a férjed számít!

2010. máj. 16. 22:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, nagyon aranyos név. Pici babának is jó és szerintem felnőttként is jó lesz. Különleges, és szép. Ha illik a Párod vezetéknevéhez és mindkettőtöknek ez tetszik, akkor én nem gondolkoznék egy percig sem rajta :)

36 hetes

2010. máj. 17. 07:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

sztem semmi gond.vele.Ennél 1000x cifrábbak is vannak..Sztem ez is igazán csúfolhatóm,nem ciki.

Vagy ha mégis,hát akkor minden név csúfolható, szóval nem ezen múlik.

2010. máj. 17. 07:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!