Szerintetek a Mirkó név nagyon flancos?
ez német nem?
nekem tetszik,kicsit oylan mint a Márkó...de sztem nincs vele baj-csak passzoljon a vezetéknévhez
1.vagyok
rákerestem,nem német,hanem szláv eredetű:D
béke+dicsőség a jelentése.
szóval sztem teljesen OK.
Ha életed vágya hogy ez legyen a neve...
De gondolj a jövőjére hogy ebben az országban hogy fognak emiatt a név miatt viselkedni vele..csúfolják e a nevét,orvosi rendelőben első hallásra előítéleteskednek e vele.stb.
Szerintem nagyon az, bár mindig változik, hogy mi a divat és hozzá szoknak az emberek a furcsább nevekhez.
Pl.: én ezt csak Mirko "Crocop" Filipovics nál hallottam, de a wiki szerint ez a Miroslav önállósult beceneve.
Jah és azért klasszisokkal jobb mint a Lakatos Marlonbrando, vagy a Lakatos Szájmontemplár és a Kasza Blanka :)
Tetszik?,
Ha igen, add a gyerekednek és kész, ha nem akkor ne.
ne azzal foglakozz, hogy ritka-nem ritka, teszik-e másnak-vagy nem.
Minket csak az érdekelt, hogy a gyerekeink neve nekünk tetszik, lesz@rom, hogy sok van belőle.
Nekem tetszik, bár picit olyan, mintha már eleve valaminek a becézése lenne.
Egyébként meg ne foglalkozz vele kinek mi tetszik, csak te és a férjed számít!
Nekem tetszik, nagyon aranyos név. Pici babának is jó és szerintem felnőttként is jó lesz. Különleges, és szép. Ha illik a Párod vezetéknevéhez és mindkettőtöknek ez tetszik, akkor én nem gondolkoznék egy percig sem rajta :)
36 hetes
sztem semmi gond.vele.Ennél 1000x cifrábbak is vannak..Sztem ez is igazán csúfolhatóm,nem ciki.
Vagy ha mégis,hát akkor minden név csúfolható, szóval nem ezen múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!