Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vetélésnél, csak sima...

6 hetes vetélésnél, csak sima menszesz görcsökre számítsak, vagy erősebbre?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy számíthatok vetélésre, spirál mellett lettem terhes, és sűrűn görcsölök, meg vérezgetek. Csak szeretném tudni, hogy mire számíthatok.
2010. máj. 16. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem alapból erős menzesz görcseim voltak, a vetélést is egy ilyen húzósabb menzeszhez hasonlítanám.
2010. máj. 16. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem sokkal erősebb görcseim voltak
2010. máj. 16. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nagyon erős görcseim voltak :( Kb másfél-2 óra volt 3 perces "fájásokkal" a mensi 2. napján, akkor jött ki... Utána már csillapodott.
2010. máj. 16. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekem viszont nagyon erős görcseim szoktak lenni alapbók, a vetélés nem fájt annyira.
2010. máj. 16. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
nekem is nagyon erős görcsöm volt és szédültem hányingerem volt!
2010. máj. 17. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem menszesznel iszonyatos gorcseim szoktak lenni es amikor elment a baba,akkor csak a derekam fajt,de nem olyan veszesen.
2010. máj. 18. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem menzeszkor az első napon szokott görcsölni a hasam de mikor elvetéltem kb 5x annyira volt erős...nem vettem be semmi gyógyszert mert még mindíg reménykedtem de jól bírom amúgy a fájdalmat és nem tartott sokáig...hajnalban történt 3-4órát görcsölt aztán aludtam ugyhogy gondolom akkor felébredtem volna ha görcsöl...aztán reggel bementünk a kórházba:-(
2010. máj. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!