Másnak is írt fel az orvosa hasi görcsökre, fájásra magnézium helyett Citro kalciumot?
Miért a háziorvossal írattál?
Nekem mindkét terhesség idején az elejétől fogva napi 3*1 Magnesii Citricit kellett szednem. Ezt receptre is veheted, és anélkül is, és az összes többi magnézium készítmény közül ez a legjobb!!!
Nőgyógyász írta ki, minden hónapban 10 dobozzal. Vele irasd ki, hozzá úgyis miinden hónapban mész.
De mondom, addig tudsz venni recept nélkül is!
Sziasztok, köszi a válaszokat! Sejtettem én, hogy ez a kalcium nem lesz jó...szerintem eltévesztette...
Egyébként meg a nőgyógyim nem értem miért nem írta fel?? Megvetette velem a 2x olyan drága Magne B6-ot! Legközelebb megreklamálom. Ja és azért a háziorvossal irattam mert épp arra járt a párom és megkérte, ő meg felírta...valaki eltévesztette:-)
2.vagyok
Na igen, a legtöbb nődoki nem írja fel, merthát az munka nekik. Míg a mg b6ot nem kell kiírnia, csak ajánlania.
Ha meg mégsem írja ki, a háziorvossal is ki tudod ám íratni, de tényleg a mg citrici legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!