Vetélésnél törvényszerű a görcsőlés?
Figyelt kérdés
lehet tegnap este elvetéltem.
Kéestt 1 napott. este a fürdés után pedig egy 20 cm hosszusagu alvadt ver jott ki es rettenetesen vereztem de nem gorcsoltem. Most is jobban verzek mint szoktam de nem veszes . du megyek orvoshoz .
2011. jan. 14. 12:12
1/8 anonim válasza:
ha beindul a vérzés vetéléskor az eléggé görcsösen tud fájni.
Szerintem csak elhúzódó menstruációról van szó esetleg a baba korai időszakában nem sikerült valami.
2/8 anonim válasza:
Pár hónapja elvetéltem 5-6 hetesen,reggel kimentem wc-re éreztem,hogy valami nem stimmel,aztán láttam,hogy csupa vér a wc. Nem görcsöltem,nem fájt a hasam! Szerencsére műteni nem kellett!5-6 napig véreztem és rengeteg alvadt vér jött ki belőlem!
4/8 A kérdező kommentje:
nem mert este nem volt otthon most meg dolgozom de azert elmegyek dokihoz majd mondja hogy mi volt.
tesztet meg igy nem csinalok
lehet jobb lenne nem is tudni ha az voltam 10 honapja varjuk.
2011. jan. 14. 14:08
5/8 anonim válasza:
Nekem korai vetélésnél még 1-2 napig + volt. De a doki már nem látott semmit.
6/8 anonim válasza:
Nekem is elment egy bébi még 4éve, kb 5hetes voltam, volt +teszt is, de nekem olyan nagyon rettenetesen fájt. Bár elment magától az kisdrága, és nem kellett kórházba menni utána, de iszonyatos görccsel járt. Azóta szültem két babát már, hát felért ez a vetélés is egy szüléssel nálam- de ez nem törvényszerű.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ment el igy 5 hetesen, mondjuk volt + tesztem. Nem görcsöltem, de erősebben véreztem és sokkal tovább. Mikor bementem a doki már nem látott semmit.
8/8 A kérdező kommentje:
terhes voltam... de a természet el végzett mindent
2011. jan. 14. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!