Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 8-12 hetes kor közötti...

Egy 8-12 hetes kor közötti vetélésnél a magzat nem tud kijönni, ugye? Csak vérzés van, és a kórházban fejezik be?

Figyelt kérdés
Mert gondolom egy 2-3 cm-es magzat nem fér ki a zárt méhszájon...
2011. jún. 5. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Vetélésnél nem zárt a méhszáj.
2011. jún. 5. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom:(

Mindenképpen dokihoz kell menni és akkor majd ő

eldönti,hogy hogyan tovább!

2011. jún. 5. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Nekem ikreim lettek volna, de a 9. héten elhalt az egyik baba, nem kellett műtétet csinálni, felszívódott magától.
2011. jún. 6. 06:46
 4/11 Nigra ***** válasza:
95%
igazság szerint vagy kijön vagy nem. Minél fiatalabb a terhesség, a vetélés annál jobban hasonlít a mensesre és minél idősebb annál jobban a szülésre. 24. héttől pedig halvaszülésről beszélünk. Befejezett vetélés akkor van, ha a magzat és járulékos szervei teljesen kiürülnek, tökéletlenről akkor ha valami, vagy minden bennt marad (missed ab.=elveszett, tökéletlen vetélés) habituális pedig az ismétlődő. De ha baj van, javaslom, hogy ne várd meg a végeredmént, menj kórházba, bár a 8. hétig ha esetleg megindul a vetélés, nem nagyon tudnak mit csinálni.
2011. jún. 6. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam olyat, hogy nagyon erős fájdalmak között ment el a 12 hetes baba.

Anyuka látta is a Picit :(

2011. jún. 6. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem a rizikós osztályon a szemünk láttára vetélt el egy nő, nagy fájdalmakkal (doki, nővérkék ünnepeltek). És ő egyszer csak érzett valamit hogy kijött, megnézte és bizony ott volt. :(
2011. jún. 6. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A vérzéssel együtt távozhat az embrió is.A méhszáj nem zárt.
2011. jún. 6. 11:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 hetesen vetéltem el,jobban fájt mint a szülés nagyon véreztem és iszonyatos görcseim voltak.
2011. jún. 6. 13:38
 9/11 anonim válasza:

Én első gyermekem várom (8hetes), pár nappal ezelőtt vmit észleltem a vécében pisilés után, de igaz nem volt nagyobb 1cmnél. Nagyon megijedtem, azóta fájt a hasam egy picit, d se vérzést sem fájó görcsöket nem érzek.

Szerintetek vetélésem volt, vagy csak húgyhólyag gyulladásom?

2012. jún. 21. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Nem hiszem hogy vetélésed volt, ahhoz azért kellene hogy vér is távozzon. Lehetséges hogy gond van igen a húgyholyagoddal. Azóta gondolom már voltál orvosnál.
2012. jún. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!