Pár napja műszeres terhességmegszakításom volt. (elhalt a magzat) Mennyi ideig tart a vérzés a műtét után? Görcsök vannak, de pár perc alatt elmúlnak. Első terhesség volt.
Sajnálom!
A vérzés az pedig napokig tarthat, mert elég valószínű, hogy egyből mensi is társul hozzá. Ha egy hét alatt nem enyhül a vérzés szülészeti ambulanciára kell menni, nem a nőgyógyászhoz, aki soká ad időpontot, mert ez sürgős.
Görcs esetén pedig azonnal ha nagyon fájna.
Köszönöm a válaszokat!
Aki ilyenen esett át annak jobbulást kívánok!
Köszönöm a választ!
Nekem nem mondták, hogy vissza kell mennem kontrollra. De már bejelentkeztem magán úton dokihoz. Addig is sok kérdésem van és remélem itt választ kapok néhányra!
Szia! Szerintem mindenképpen meg kell nézni még uh-n is mert nekem 3x volt műszeres befejezésem 1 elhalt terhesség után.
Az a normális ha kb. 5-6 napig vérzel, vagyis tisztulsz.
Utolsó válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem, hogy kissebb görcsök még beleférnek. De a túlzott az nem jó. Nekem akkor csinálta ezt, amikor "bent" maradt.
Azért szorítok, hogy neked semmi gond ne legyen!
Szia! 1 hónappal ezelőtt én is ezen estem át. Nekem 2 napig volt (gyenge) vérzésem, utána csak enyhébb görcsök, de azok is pár napon belül elmúltak.
A műtét után 3 héttel megvizsgált a dokim és mindent rendben talált.
Fel a fejjel, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!