Vetélésnél mennyi és milyen darabok távoznak? Nagyok? Kicsik? Sok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 08:07
1/6 anonim válasza:
Ez változó. Van akinek sok, van akinek kevesebb. Nagyobbak és kisebbek egyaránt. Ha úgy gondolod, hogy vetélsz, azonnal menj dokihoz, mert lehet hogy művileg kell befejezni!
2/6 anonim válasza:
Én 6hetesen vetéltem el,először "csak" rengeteg vér távozott,majd később jöttek kisebb nagyobb vérdarabok,de főként ilyen nyúlós (több cm hosszú) vérdarabok távoztak.Egy két alkalommal volt,hogy egy egy kb 5-10forintos nagyságú nagyon kemény vérdarab is távozott!
3/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy "csak" vérzel (élénk piros), és nem távozik semmi szilárd. Mindenféleképpen lásson doki!
4/6 anonim válasza:
Második vagyok,teljesen igaza van a harmadik válaszolónak! Ezért mondják a doki,hogy sok nő nem is tud róla,hogy terhes volt,vagy nem tudna ,ha nem csinálna tesztet,mert elkönyveli annak,hogy kicsit erősebb a menstruációja!
5/6 A kérdező kommentje:
hát ez az, h nem erősebb a menzim, ugyanolyan mint általában. nekem mindig távoznak nyúlós darabok, mindne menzinél. Endóm van, valszeg ezért. tegnap görcsöltem, de nem volt erős, mint máskor. Ma viszont van már élénkpiros vér is van, de nem sok abszolút. Szóval kész, ez vetélés? Mert sok olyan eset van, h terhesség mellett van menstruáció.
Most nem tudok orvoshoz menni, nem vagyok olyan környezetben.
2011. jún. 29. 12:08
6/6 anonim válasza:
Nem csináltál tesztet?Az a baj,hogy így utólag már senki nem tudja megmondani,mert én vetélés napján mentem dokihoz,és csak annyit írt a papíromra"menstruációszerű vérzés,megnagyobbodott méh" nem jelentette ki,hogy vetélés vagy sem,sőt azt mondta,hogy a teszt is csak irányadó! Nekem vetélés napján már negatív volt a tesztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!