Saját kerti medencében terhesen lehet fürdeni?
Figyelt kérdés
Szűrővel, klórral tisztítva.2017. máj. 16. 10:09
11/13 anonim válasza:
Jajj istenem! Nekem például gerincsérvem van és az ortopéd orvosom ajánlotta hogy menjek úszni! Persze előtte a nőgyógyász nézze meg a méhszáj állapotát, és ha minden rendben akkor kezdhetek is uszodába járni! A szervezetnek megvan a maga védekezőrendszere, és lehet hogy az immunrendszer egy kicsit gyengébb, de ha rendszeresen jársz nőgyógyászhoz vizsgálatokra és tájékoztatod őt ezekről a dolgokról, akkor semmi bajod nem lehet!
12+3 hkm
12/13 anonim válasza:
Nyugodtan!Jot is fog tenni ha a nagy melegben lehűtöd magad.Én tuti hogy fogok,most 27hetes terhes vagyok,lassan beköszönt a dög meleg,hát nem fogok bent gubbasztani az biztos!Semmi bajotok nem lesz,számtalan kismama hatalmas pocakkal strandol,legyen az medence vagy élőviz....
13/13 anonim válasza:
7-esnek.
A méhszáj bármikor kinyílhat észrevétlenül. Hiába nézni meg neked ma a doki, holnap lehet nyitva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!