Kútvízzel megtöltött medencében lehet fürödni terhesen?
Figyelt kérdés
A víz,tiszta,nem sárga.2013. júl. 6. 11:14
1/10 anonim válasza:
fürödni lehet mindenben , csak strandon nem ahol több 100 ember mindenféle nyavajájával együtt fürdik a vízben :-))) én csobbannék :-))) 29hkm
2/10 anonim válasza:
Természetes vizű strandban lehet fürdeni....
Ha tiszta a víz, akkor szerintem fürödhetsz benne.
3/10 anonim válasza:
Fúrott-kút? Az nem tiszta, én nem fürödnék benne.! A vezetékes víz ellenőrizett, abban lehet fürödni!
5/10 anonim válasza:
igen köszönöm h kijavítottál én is arra gondoltam h uszodai strandon nem ajánlott fürdeni. még jo h vannak ilyen okos megfigyelők az oldalon....
7/10 A kérdező kommentje:
Vezetékes vízzel lett feltöltve :)
2013. júl. 6. 16:44
8/10 anonim válasza:
Kedves 5ös, köszönöm a bókot és elnézésedet kérem, ha megbántottalak, mert kijavítottalak, mert nem tudtam mire gondolsz. (2es)
9/10 anonim válasza:
nincs mit 5ös voltam 2nek :-))))
10/10 anonim válasza:
Én kút vizet is iszom...ami nem büdös és nem úszkálnak benne nem tudom mik mint pl a csapvizünkben. A csapvízre csak mondják,hogy egészséges..valójában nagyon nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!