Ha elkapnék valamit a Balcsiban/medencében való fürdéskor, mikor és milyen tünetekkel jelnetkeznének?
Mielőtt még azt írnátok, hogy nem fürödnétek a fenti helyeken: a dokim mondta, hogy nyugodtan fürödhetek, tudta, hogy mikor jövünk a Balcsira, sőt már a terhesség elején úszást is javasolt a derékfájásomra (ami valszeg munkaundor volt, mert azóta elmúlt :o))
Szóval itt nyaralunk a Balcsin, persze nem viszem túlzásban a fürdést, de a 2,5 éves fiammal valakinek be kell mennie, mert a párom meg egyáltalán nem megy napra a napallergiája miatt. Én meg nem is tudnám megállni, hogy ne menjek be, mert az elmúlt két évben sikerült a 17 fokot kifognunk Balatonon. Itt a szálláson is van medence, amit alig használnak, szóval nem egy szállodai medence, még azt is szoktam napi egyszer használni. Utána persze egyből tus, és száraz fehérnemű.
Még sosem kaptam el ilyen helyeken semmit, a munkahelyi wc-n annál inkább... Jövőhét csütörtökön megyek a dokihoz, ha valamit mégis elkaptam volna, akkor milyen tünetekkel jár? Csak azért kérdezem, mert itt már annyit rémítgetik a kismamákat, hogy így meg úgy nem lehet fürdeni.... már én érzem rosszul magam a strandon, abban a 3 órában, amit 9-12-ig kint töltünk másnaponta....
Gondolom folyással, viszketéssel, ilyesmikkel járna, ha elkapnál valamit.
Hétvégén a Velencei tónál voltunk, több pocakos kismamát láttam fürdeni a vízben. Azon kicsit elcsodálkoztam, mert erős jóindulattal sem lehet a vizet jó minőségűnek nevezni. Én akkor rekesztettem be a fürdőzést a kisfiammal, amikor egy tisztasági betét úszott velem szemben.
A Balaton viszont jó minőségű, abba talán még én is belemennék pocakosan. A medencét meggondolnám, mert én csak ránézek egy közvécére és már kínom van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!