Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad medencében fürödnöm?

Szabad medencében fürödnöm?

Figyelt kérdés
Van egy nyaralónk, ott van egy 8méterx4méteres beépített medence. 9 hetes vagyok, szabad-e ott fürdenem? A mérő átlagosan 28 fokot mutat, nem meleg, ha belemegyek kicsit hideg, de ha belemegyek nagyon kellemes. Az nem gond, ha klórozva van a víz? Amúgy meg nagyon tiszta medence.
2011. aug. 23. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szabad! Sőt, jobb is, mintha strandra mennél, mert ott ki tudja kik fürdenek, nagyobb a fertőzésveszély. ÉN is az otthoni medencében szoktam lubickolni, az is klórozva van, hisz így lehet tisztán tartani. Ilyen melegben van, hogy 29-30 fokos, de volt, hogy csak 25 körüli volt, akkor is belementem.
2011. aug. 23. 11:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2011. aug. 23. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szabad.
2011. aug. 23. 11:26
 4/5 Sucuj ***** válasza:
könnyebben kapsz el ilyenkor fertőzést, ami rád és a picire nézve is káros lehet. de ha minden rendben van,akkor tudtom szerint az elején lehet :) jó egészséget mindkettőtöknek! és fürödj helyettem is, mert nekem sajnos nm lehet..
2011. aug. 23. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim,hogy nyugodtan!

Ennyi idősen még nincs nyitva semmid,így nem gáz!

Nemrég voltunk wellness-ezni és még tervezzük,hogy megyünk majd szeptemberben is.

Szombaton leszek 15 hetes.

Jó pancsizást!

Ja...a vízhőmérséklethez hozzáteszem,hogy én itthon is olyan 35 fokos vízben szoktam fürödni!...a wellness meg 32 fokos. Alíg várom hogy menjünk,mert utána nem nagyon fogunk már menni,mert már én is jobban beleszek tojva a fertőzésektől,meg hogy kinyílok,mert az előző terhességemnél a végén már asszem 2 újjnyira nyitva voltam és feküdnöm kellett (volna).. :(

Meg hát 2 gyerekkel már nem tud úgy mozogni majd gondolom az ember...és kiszeretnénk még használni az alkalmat! :)

Szóval pancsoljál csak helyettünk is! :)

2011. aug. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!