19-20 hetes kismamik. Mekkora a pocitok? Mit egyek hogy hízzon a babám odabent? Eltud "veszni a medencében"? Állandóan ezen agyalok.
Sziasztok!
Köszönöm hogy írtatok!Kicsit nyugottabb lettem!Nem kezdtem súlyfölösleggel kb.53-54 kg. voltam és most vagyok a védőnő mérlegje szerint 55 az itthoni digitális szerint 57 kg.A magasságom 165.Teljesen vékony alkat vagyok és csak ezmiatt kezdett el izgatni a dolog.Mégegyszer köszi mindenkinek!
szia bár én még csak 16 hetes vagyok ,de én is ezen agyalok,mindig de nyugtatom magam,nem szabad ilyeneken idegeskedni,engem csak az zavar amikor ismerősök megszólnak,hogy nem is vagy te terhes,na köszönöm szépen!
Nem lehet az az oka hogy vega vagy úgyanúgy tudsz tápláló ételeket enni amire a picikédnek szüksége van ,nyugodj meg fog még sokat nőlni a hasad,én is ebben reménykedem!
Minden jót!!!!Jó egézsgéget kívánok!!!
Köszönöm szépen neked is hogy írtál!
Na persze igen amit nem is írtam.Engem is már kiidegelnek ezzel hogy jaj nincs is hasad stb.
A múltkor anyósom ilyet szólt:nem szeretnék auswitzi unokát.És ezt csak azért mondta hogy nem eszek húst és az uh.-os cdn meg látszott egy kis pocija.Most normális?
Első vagyok: vékony alkat vagy, valószínűleg ezért nem nézel ki még úgy mint egy viziló:) meg fog nőni, ne félj, hirtelen s sokat, szóval kezd el kenegetni a hasadat és a cicidet nehogy berepedjen! Anyódod egy hülye (bocs), szegény zsidók, nem is értem hogy a 21. században elég izléstelen a koncentrációs táborokon élcelődni:(
Örülj hogy nem híztál sokat, legtöbbünket sírba visz a védőnő a hülye súlyproblémákkal, 10 kiló bőven elég lesz a végére, legalább karácsonyra már beleférsz a csini rucijaidba (velünk ellentétben)
Minden jót
Köszi mégegyszer!
Hát elég bolond anyósom van hogy ilyeneket dumál.A pocakom már kenegetem köszi a tanácsot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!