Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
9+2 hetes terhes vagyok. (Hétfő reggelre van az első UH-ra időpontom a dokimhoz (sajnos hiába hívtam fel szinte rögtön a pozi teszt után, ez volt a legközelebbi szabad időpont). Volt már két vetélésem, úgyhogy kaptam utrogestant automatikusan. A 2 vetélés után voltam vérvételen, nézték a hormonokat, de minden értékem tökéletes volt, tehát elvileg olyan betegségem nincs, ami befolyásolhatta volna a terhességet) viszont sajnos ma elkezdtem barnázni. Nem veszélyesen, de a wc papíron kicsit látszódik a színkülönbség. Eddig minden terhestünetem megvolt, illetve meg is van. Tudom, buta kérdés, savazást is valószínűleg fogok kapni,de szerintetek várjam meg a hétfőt, vagy menjek be most az ügyeletre? Egy egészségügyben dolgozó barátnőm azt mondta, hogy ha be is megyek, sokat nem tudnak tenni, hisz ilyen esetekben ugye utro-t írnak fel, amit én már amúgy is használok (3x1-et) szerinte várjam meg a hétfőt. Sajnos azért is parázok ennyire, mert a kórházam ügyeletével az előző terhessegémnél volt egy szörnyű tapasztalatom, ráadásul akkor is pont hétvége volt, és sírva jöttem el, olyan bánásmódban volt részem...( pedig elvileg egy jó kórház, csak biztos rossz napja volt a dokinak)
2017. máj. 13. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Megvárnám a hétfőt. Értem, hogy vetéltél, de a barnázás lényegében nem probléma.Ha vérzel, vagy bármi negatív változás áll be hírtelen, akkor bemennék előbb.
2017. máj. 13. 18:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is így érzem illetve gondolom, csak kíváncsi voltam más emberek válaszára is. De így kicsit megnyugodtam, hogy más is így gondolja! Köszönöm!
2017. máj. 13. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Sajnos többet nem tudnak tenni, mint progit adni. Megkérdezhetem, hogy vetélés után csak hormonokat néztek? Pl. trombofíliát nem. Csak mert nekem valszeg ez okozta.
2017. máj. 13. 19:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem néztek, de az biztos, ha ne adj Isten ezzel a magzattal is lesz valami, mindent kifogok vizsgáltatni. Mert az, hogy 24 évesen ennyiszer elvetélek, nekem senki ne mondja hogy normális :(
2017. máj. 13. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kivárnám a hétfőt.

Annak idején nehezet emeltem 6 hetesen, nem barnáztam, de volt egy nagy adag rózsaszín folyásom.

Én már elkönyveltem hogy ha megyek legközelebb nem lesz szívhang

De meglepetés hogy volt

Kívánom neked is a legjobbakat

2017. máj. 13. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben megvárnám a hétfőt. Mást tényleg nem tudnak csinálni, így hogy smár szeded az utrót :( De reméljük semmi baj. Amúgy megértelek, én 16 hetesen kezdtem vérezni, és zokogva jöttem ki a kórházból, úgy beszéltek velem :(
2017. máj. 13. 19:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok, ha nem lesz semmi vérzés vagy ilyesmi, akkor marad a hétfő, ha bármi más panaszom lenne, akkor irány a kórház. Hétfőn ha megtudom mi a helyzet írok, addig pedig megpróbálok nem olvasgatni a témában, mert könnyesre sírtam a szemeimet. Kellemes hétvégét Nektek!
2017. máj. 13. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem mennek be, de felhivnam a dokimat, ilyenkor emelni sxoktak az utrot! Nekem is 3*1 volt az adagom, a doki azt mondta, barnazas eseten szedjek rogton 3*2-t!

Baratnomnek detto, pedig mas volt a dokija.

2017. máj. 13. 22:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Határon túli a boldogságom, 27,2 mm a kismanó, icegett ficegett az ultrahangon. :)))) annyira örülök!
2017. máj. 15. 09:54
 10/10 p.szabina1223 ***** válasza:
Gratu! További jó egészséget!
2017. máj. 16. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!