Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ellenem fordult anyukám, és a...

Ellenem fordult anyukám, és a párom is. Egyedül maradtam a pocaklakómmal. Nagyon magam alatt vagyok. Mivel nyugtathatnám magam?

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. A párod akarta a babát? Ha ismered milyen mérlegelted előtte, hogy biztosan tőle szeretnél babát és vele élni? Én voltam ilyen helyzetben igaz nem terhesen és anyukámmal nem voltam haragban, de az akkori párom 7 év után sem változott és csak uralkodott felettem stb. El is váltunk. Most 35 hetes vagyok nem vagyok férjnél, de a párom megértő és nagyon akartuk a babát és várjuk meg együtt örülünk. A te párod nem megértő? A babár nem várja? Nme tudja, hogy most vigyáznod kell magadra és melletted kellene állnia mindenben? Ha igen akkor nem biztos, hogy ő az igazi neked. De ezt te érzed nem beleszólni akar szerintem egyikőnk sem itt csak nagyon sajnáljuk, hogy ilyen helyzetben vagy. Nem akarsz felhívni egy lelki segély szolgálatot? Ők többet tudnak szerintem segíteni. Vagy rokon akihez el tudsz menni és beszélgetni vele, hogy megnyugodj?
2008. okt. 14. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
remélem megváltozik a párotok ha megszületik a baba. de én a helyedben elindulnék hogy elmegyek legalábbis ugytennék hogy vegye komolyan ha csunyánviselkedik veled elmész!hidd el megijed! mert ugysem akar elvesziteni pláne ha nemsokára szülsz.
2008. okt. 14. 21:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Miskolcon lakom, itt fogok szülni!
2008. okt. 14. 21:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként a párom nagyon várja a babát, és nagyon sokmindent megtesz értünk, de ha valami baj van, magába fordul, nem szól hozzám, és ez esetben csúnyán is beszélt velem. És nem tudom vele megbeszélni a dolgot.
2008. okt. 14. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nehéz helyzetben vagy. Nem tudom mi kellene tenned. Sétálj egyet, bár elég későn van már. Ha látja, hogy elmész biztosan megkérdezi hová mész. Valahogy pedig le kellene ülnötök megbeszélni egy nyugodtabb pillanatban majd, hogy neked ez így nem jó és a babának sem és hogy valamit változtatni kellene a dolgokon, mert ez így hosszabb távon nem megy, bármennyire is várja a babát meg megtesz mindent. Ez így akkor sem jó, hogy állandóan stresszben vagy. A baba is érzi.
2008. okt. 14. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérj tanácsot a védőnődtől, orvosodtól, vagy keress fel egy egyéb tanácsadót a városban.

Ez egy olyan probléma, amit ha eddig nem tudtál-tudtatok megoldani, akkor kérj segítséget hozzá. Nem szégyen ez, nem neked kell tönkremenned emiatt.

A párodnak meg meséld el, hogy mit érzel, és mondd el neki, hogy mit szeretnél. Talánmegváltozik, de én a kutyából nem lesz szalonna pártján állok, és ha ez így van, akkor a babával sem lesz türelmesebb, neked pedig segítségre lesz szükséged!

Ne félj, ne csinálj semmit amit nem kéne! Sétállj egyet ha kell, fujd ki magad, sírd ki magad, és máris más szemmel látod a dolgot. Beszélj barátnőiddel, rokonokkal , tesókkal, de a védőnővel mindneképp!!

2008. okt. 14. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia !!!Én vagyok a 4-dik válaszolo megint.Nekem a 2-dik babámnál volt ilyen probléma csak nem az anyukámal hanem az anyosomal és párom nem állt mellém és ráadásul ott laktunk .Mindig bele szolt mindenbe idegesítet és nem vedte figyelembe,hogy babát várok.Mivel hogy párom nem állt mellém soha így el váltunk.Ujbol férjhez mentem és most várom a 3-dik babámat és nagyon boldogok vagyok imádom a családom .Hála istenek minden meg oldodott.Legalábis ugy terveztem ,hogy jo legyen .Probálj te is valami kivezető utat találni a férjednek meg meg kéne érteni téged és jobban oda kéne figyelnie rád ,hisz most arra van szükséged.Ne idegeskedj és vigyáz a babora!!!
2008. okt. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!