Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy minden...

Honnan tudom hogy minden rendben van e a pocaklakómmal?

Figyelt kérdés
13. hétben vagyok.Ő a 3. babám.A melleim feszülnek,állandó hányingerrel és hányással küzdök,plusz elöször sötét sárgás aztán barnás folyásom volt.Néha húz,feszit,szúr a hasam alja.Valószinűleg csak nyugtatást várok(de azt nagyon)mert szeretnénk nagyon ezt a babát is.De valószinüleg minden kismama fejében megfordul hogy renben van e odabent a baba.Nem halt-e el!Ha baj van mik a jelek?Várom válaszaitokat.Köszönöm!
2010. jún. 21. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne idegeskedj! Ez a baba ott van, és élni akar! Én első babámat várom, néha én is izgultam, és nagyon tök feleslgesen! Mivel te már a 3. babádat várod, lassan már kéne érezned a mocorgást is! :) Nekem is mozog már a 17. héttől! Ami a legjobban megnyugtat, az, hogyha elmész UH-ra, ott már tuti mindent kimutat, és megnyugszol! Boldog babavárást! 19+4 km
2010. jún. 21. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát Én a nyugtatós válaszadó leszek:-), mert még nem volt vetélésem szerencsére, így nem tudom mik a jelek.

Viszont a tüneteid alapján szerintem minden okés, egy kis pecsételő vérzés így az elején még okés.

Az is tuti, hogy szúr, Én is azt hittem mindig, hogy vmi gáz van, de csak a méhszalagok húzódnak, azért a feszítő, húzó, szúró érzés. :-)

Szerintem ha baj lenne, akkor görcsölnél, és véreznél, vagy ilyesmi...

Amúgy nem mostanában voltál a 12 hetes genetikai UH-on?

Ott jó volt minden?

A védőnőhöz nem tudsz lemenni, hogy hallgasson egy szívhangot, és megnyugodjál?

Mi vettünk egy kézi-dopplert, tök jó volt az elején, mert Én is paráztam rendesen.:-)

Gratula, hogy bevállaltok 3 gyerkőcöt, és jó egészséget kívánok Nektek!

32 hetes km.

2010. jún. 21. 09:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!Nagyon remélem hogy hamarosan már érezni fogom a mocorgását nincs is annál jobb,szebb érzés.Sajnos a védőnőnél elég gyenge amivel szivhangot tudna hallgatni,azt mondta hogy azzal kb 4 hét mulva lehet hallani majd.Hát igen,bátrak vagyunk hogy bevállaltuk. :) De jönni akart nagyon.Gyógyszer mellett lettem terhes és ugy döntöttünk a férjemmel hogyha a doki azt mondja hogy minden oké és nem gond hogy igy fogant, akkor marad.Terveztük mi a 3-at csak nem most.Várni akartunk még pár évet mert a másik kettő is elég kicsi még.2 és 5 évesek.Igen voltam 12 hetes genetikain ott minden rendben volt,szerencsére.Bizom benne hogy továbbra is a "minden rendben" felállás marad! Mégegyszer köszönöm és várom még a válaszokat!(Tapasztalatszerzés) :)
2010. jún. 22. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a kommented tetszett :)

nem akartatok, nem most, de jött, még kicsi a többi is...

mintha magamat olvastam volna annakidelyén. Nekem már szeptemberben megszületett a 3., azóta a nagy 4 éves múlt, a középső 2,5.

El sem tudnám képzelni nélküle, ráadásul mintagyerek. És 2 lány után végre fiú lett.

Írhatsz privit, ha van kedved beszélgetni.

2010. jún. 23. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

hülye vagyok!!!

annak idején

2010. jún. 23. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
teljesen meg tudlak érteni. Nekem is mindig ezen járt az agyam, hog vajon él-e még a baba. Aztán ahogy betöltöttem a 12.hetet, vettünk egy magzati szívhanghallgatót, ami engem nagyon megnyugtatott. Ezzel, 3-4 naponta megkeresem a pici szívhangját, és pár másodpercig hallgatom, és engem nagyon megnyugtat. Használtan lehet venni már akár 5000 ft-ért. Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettük, mert tényleg nagyon sokat számít hogy így nem izgulok folyton azon hogy mi lehet vele. De persze az lenne a legjobb hogyha nem gondolnál ilyesmikre, mert biztosan minden a legnagyobb rendben van, de tudom hogy ez nem könnyű. Boldog babavárást, és gyönyörű, egészséges kisbabát neked.
2010. jún. 23. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én az első babámat várom, és bennem is ugyanígy megfordulnak hasonló kérdések, még most is a 20. héten. Tegnap ki is akasztottam a védőnőmet, azzal, hogy remélem nem csak sablonszöveg amit a leletekre írnak. Ami miatt én nyugtalan vagyok, hogy túlsúllyal, és magas vérnyomással estem teherbe, és remélem, hogy emiatt nem lesz semmi baja a babának. Annak ellenére, hogy ő minden áron már most kórházba akar küldeni a vérnyomás miatt, megnyugtatott, hogy a mai technikával, már majdnem teljesen pontos adatokat adnak a baba méretéről, és nagy felelőtlenség lenne egy sablonszöveget leírni a leletre, ha egyszer nincs minden rendben.

Nyugodj meg, én is próbálok, minden rendben van a piciddel, és ahogy anyukám mondaná: egy csodálatos kis manó téged választott anyukájának, és ő is alig várja, hogy a kezedben tartsd.

27 éves 19 hetes km

2010. jún. 24. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!