Honnan tudom hogy minden rendben van e a pocaklakómmal?
Szia!
Hát Én a nyugtatós válaszadó leszek:-), mert még nem volt vetélésem szerencsére, így nem tudom mik a jelek.
Viszont a tüneteid alapján szerintem minden okés, egy kis pecsételő vérzés így az elején még okés.
Az is tuti, hogy szúr, Én is azt hittem mindig, hogy vmi gáz van, de csak a méhszalagok húzódnak, azért a feszítő, húzó, szúró érzés. :-)
Szerintem ha baj lenne, akkor görcsölnél, és véreznél, vagy ilyesmi...
Amúgy nem mostanában voltál a 12 hetes genetikai UH-on?
Ott jó volt minden?
A védőnőhöz nem tudsz lemenni, hogy hallgasson egy szívhangot, és megnyugodjál?
Mi vettünk egy kézi-dopplert, tök jó volt az elején, mert Én is paráztam rendesen.:-)
Gratula, hogy bevállaltok 3 gyerkőcöt, és jó egészséget kívánok Nektek!
32 hetes km.
a kommented tetszett :)
nem akartatok, nem most, de jött, még kicsi a többi is...
mintha magamat olvastam volna annakidelyén. Nekem már szeptemberben megszületett a 3., azóta a nagy 4 éves múlt, a középső 2,5.
El sem tudnám képzelni nélküle, ráadásul mintagyerek. És 2 lány után végre fiú lett.
Írhatsz privit, ha van kedved beszélgetni.
Szia! Én az első babámat várom, és bennem is ugyanígy megfordulnak hasonló kérdések, még most is a 20. héten. Tegnap ki is akasztottam a védőnőmet, azzal, hogy remélem nem csak sablonszöveg amit a leletekre írnak. Ami miatt én nyugtalan vagyok, hogy túlsúllyal, és magas vérnyomással estem teherbe, és remélem, hogy emiatt nem lesz semmi baja a babának. Annak ellenére, hogy ő minden áron már most kórházba akar küldeni a vérnyomás miatt, megnyugtatott, hogy a mai technikával, már majdnem teljesen pontos adatokat adnak a baba méretéről, és nagy felelőtlenség lenne egy sablonszöveget leírni a leletre, ha egyszer nincs minden rendben.
Nyugodj meg, én is próbálok, minden rendben van a piciddel, és ahogy anyukám mondaná: egy csodálatos kis manó téged választott anyukájának, és ő is alig várja, hogy a kezedben tartsd.
27 éves 19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!