Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ellenem fordult anyukám, és a...

Ellenem fordult anyukám, és a párom is. Egyedül maradtam a pocaklakómmal. Nagyon magam alatt vagyok. Mivel nyugtathatnám magam?

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
miért fordultak ellened? nemcsak egy veszekedés volt? és a hormonok miatt csak tragikusabban fogod fel? remélem csak ez van..
2008. okt. 14. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Mi a baj, meséld el!
2008. okt. 14. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
szia. ennyire súlyos lenne a helyzet hogy magadra hagytak? Főleg anyukád? Mi történt? el meséled?
2008. okt. 14. 20:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Probáld vellük meg beszélni ami miat ez ki alakult.Mod el nekik hogy neked mi lenne most jo és mire figyeljenek rád oda.És most kerüljétek el a konfliktusokat.Vigyázz a babodra!!!!Meg most ,hogy babát más hogy gondolsz mindet érzékenyebb vagy.37 hetes kismama.Jo baba várást!!!
2008. okt. 14. 20:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Amióta elköltöztem otthonról, anyukám egyre jobban eltávolodott tőlem, én nagyon ragaszkodom hozzá most is, de ő tehernek érzi a ragaszkodásomat, ma kibukott a dolog, soha nem beszélt velem így ahogy ma, ordított velem és káromkodott rám, dögnek nevezett, és semmi okot nem adtam rá, csak rossz kedve volt, és megkérdeztem tőle, hogy mi a baja. Ebből nagy cirkusz lett, úgy ordított velem, mint még soha. Most hozzám sem szól egyáltalán. Én kibuktam, enni sem bírtam ma és nagyon rosszul érzem magam, csak sírok. Erre a párom is elkezdett kiabálni velem, hogy hagyjam már abba a hisztit. És most ő sem szól hozzám. Úgy érzem, az egész világ ellenem fordult. Nagyon sokat kellett idegeskednem a terhesség alatt, főleg a párom miatt, másnak öröm a terhessége, nekem meg ez jutott, csak az állandó idegeskedés, legszivesebben elköltöznék valahova, mindentől és mindenkitől távol.
2008. okt. 14. 20:40
 6/17 A kérdező kommentje:
A párom is akkor fordul ellenem, ha baj van. Sosem áll ki mellettem.
2008. okt. 14. 20:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
a pároddal is mindig veszekedsz vagy csak most?mertha igen akkor jobblenne tényleg elköltözni mert nemjo neked ez a sok idegekedés. és én a helyedben énsem szolnák egyikhez sem sem anyudhoz sem a párodhoz mégha ök békülnének akkor sem mert igybeszélni ahogy anyud veled beszélt ez nagyon csunya dolog.
2008. okt. 14. 20:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Én nem veszekedtem egyikkel sem csak ők kiabáltak rám. Most a párom azért nem szól hozzám, mert sírok és ő azt nem szereti, idegesíti. Hülyén hangzik, de ez van.
2008. okt. 14. 20:47
 9/17 A kérdező kommentje:
Most nem indulhatok már sehova, mert 2-3 hetem van szülésig, és már nem merek belevágni. De egyébként most is itt vagyok felöltözve, útra készen, hogy elmegyek valahová, mert nem bírok itthon maradni...
2008. okt. 14. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnos nagyon ismerős amit írsz. Én már nem is lakom a párommal. Nagyon kedves tud lenni, de csak távolról. Nem érti, hogy miért vagyok idegesebb, miért vagyok érzékenyebb, vagy lehet, hogy inkább nem érdekli. Anyummal szerencsére jó a viszonyom, de a baba apukájával elég rossz. Én is úgy érzem, hogy mindenkinek milyen boldog a terhessége, én meg végig idegeskedem. Próbálok a babóra koncentrálni, mert ő hihetetlenül megérzi, ha szomorú vagyok, és nem akarom hogy érezze. Azzal nyugtatgatom magam, hogyha megszületik a pici el fogja terelni a gondolataimat. Lesz egy emberke aki feltétel nélkül szeret, és az lesz a legfontosabb, hogy ő boldog legyen. Kárpótolni fog mindenért Téged is a pocaklakód hidd el! Fel a fejjel, hamarosan kibújik a törpi. Merre felé élsz? Hol fogsz szülni? Minden jót, nyugodt babavárást, és boldog babázást!
2008. okt. 14. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!