Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babazenét szeretnék hallgatatt...

Babazenét szeretnék hallgatattni a pocaklakómmal, milyen hangos legyen hogy hallja?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan,ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona,hogy hallja és érti.
2010. aug. 10. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Hallgasd a maximum hangerőn! Ha a "pocaklakód" nem is, de a szomszédaid biztos értékelni fogják :)
2010. aug. 10. 21:43
 3/18 anonim ***** válasza:
Első,Rammstein? ;D
2010. aug. 10. 21:44
 4/18 A kérdező kommentje:
Ez nem babona!Miért szerinted nem hallja?
2010. aug. 10. 21:44
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
ÉN is zenélek a kis pocaktöltelékemnek!!!Igenis hallja,és reménykedem benne ha megszületik emlékezni fog rá...és megnyugszik majd tőle!Van olyan baba aki rammstein-t szereti..ezt konkrétan tudom:)25+5 hetes km...
2010. aug. 10. 21:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Erről egy egyetemi tanárom is beszélt,hogy hallják a gyerekek. És amikor megszületett a baba,felismerte a zenét,és nyugodtabb lett.Szóval igaz lehet, és a komolyzenét ajánlják.
2010. aug. 10. 21:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Azt elhiszem,hogy hallja,de hogy emlékszik rá...........

Ki az a baba amúgy,aki rammsteint szeret? Belőle biztosan jó arc lesz.

2010. aug. 10. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Hallottál már babazenét?????? Iszonyat csörömpölés az egész.Nem kismamazene,hanem baba.Nem bántásból írom,de tényleg.... Én is próbáltam magamra erőltetni,aminek az lett a vége,hogy jól felbosszantott,és kikapcsoltam.Ha sokáig hallgatod begolyózol :) ,és a kisfiam (hogy annak köszönhető-e,hogy én ideges lettem tőle vagy sem) szintén nem szereti. 4 hónapos,szóval elmondani nem tudja,de hogy nem nyugszik meg tőle az fix.... Sokkal jobban szereti azt a cdt amin mondókák,rajzfilmzenék stb. vannak. Minden esetre sok sikert,azért mert nekem nem jött be,attól.... :)
2010. aug. 10. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Olyan hangosan ami neked jo. A normal beszedhangot is hallja egy magzat asszem az 6. honaptol. En komoly zenet hallgattam, mivel en is azt szeretem es engem megnyugtat. Emellett pedig mar 3 honapos terhesen vettem egy felhuzhato zenelö plüss dögöt es azt tettem a hasamra. Es megdöbbentö elmeny volt, amikor a korhazban megkaptam a babat(nem a szülöszöban termeszetesen)es amikor sirt es felhuztam neki a teknöst, akkor megnyugodott töle. 1,5 eves koraig azzal aludt, nagyon szerette.
2010. aug. 10. 21:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem olyan nyugtató,hogy Apa is elalszik tőle!Nekem eddig bejött....kíváncsi leszek ha megszületik fogja e szeretni!
2010. aug. 10. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!