Babazenét szeretnék hallgatattni a pocaklakómmal, milyen hangos legyen hogy hallja?
http://www.youtube.com/watch?v=NGuQAUylyFE
kedvem lenne szétütni mindent,sztem baromi idegesítő
Én végig Mozartot, Vivaldit, szép babadalokat hallgattam/tunk. Sok értelme nem volt.
Elég hisztikés, sírós, akaratos baba lett.
És egyáltalán nem érdeklik ezek a számok, hiába teszem fel neki.
Inkább alicia keyst és eminemet hallgat és táncol a 19 hónapos fiam.
Szóval én csalódtam ebbe a babazenésdiben.
Igenis hallja és emlékezni is fog rá!
Én is egy felhúzható állatkát szoktam a hasamra tenni és mindig reagál rá.Egy barátnőm tisztaság mániás,terhesen napi szinten porszívózott és a baba most 4 hós de ha megy a porszívó akkor megnyugszik és elalszik rá:)
Bár azt én ellenzem h olyan hangerőn hallgasd a zenét amennyire csak jól esik..azért a túlzott hangerő nem tesz jót a babának.
szia! hallja a baba, de sokkal fontosabb, hogy téged nyugtasson a zene. a baba fejlesztésére mozartot javasolják a leginkább és ha elkezdesz egy rövidebb verset olvasni neki minden nap, akkor azt is meg fogja jegyezni, mire megszületik és ha olvasod fel fogja ismerni.
szerintem nem kell túl hangosan, neked legyen kellemes a zene hangossága
Jajj,de bírom az ilyen "Igenis hallja! Igenis érti!
Igenis így kell ! típusú válaszokat felkiáltójellel.
Szinte látom a válaszolót,elvörösödött fejjel,toporzékolva üti az asztalt:P
Vicces látvány lehet:P
"Igenis hallja!" Ha te ilyen nagyon biztos vagy benne,és abban is ,hogy reagál rá,akkor miért nem olyasmit csinálsz,ami jó is neki? Reagál rá,mert ha a hasadra teszed azt a vackot,nyilván rohadt hangos szegény kicsinek! Végig gondoltad már,hogy a víz vezeti a hangot? Az UH vizsgálatokon azért lehet olyan sokszor tapasztalni,hogy a baba nem mutatja meg magát,mert a gép által kibocsájtott hang is zavarja,próbál elmenni előle,pedig az csak ultrahang,akkor mit adhatsz neki ilymódon? Szóval szerintem inkább a nemtetszését próbálja jelezni. De te tudod,te ismered,a te babád.....
Egyébként a babák odabenn 22 hetes kor után hallanak,leginkább a magas hangokra fogékonyak,úgy kb. egy éves korukig majd. És a beszédhangot hallja,tehát ez az erősség elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!