Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mekkora most (vagy...

Nektek mekkora most (vagy volt) a hasatok a 15. hét környékén? Az enyém nem túl nagy?

Figyelt kérdés
Az egyik kép terhesség előtt, a másik ma, 15 hetesen. Én elég nagynak látom, pláne, hogy a legtöbb nő azt mondja, írja, hogy ilyenkor rajtuk még nem is látszott. Attól félek, hogy ez inkább hízás miatt van, mint baba miatt, de közben pedig nem zsíros, hanem kerek és kemény, szóval nem tudom.
2017. máj. 5. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

16 hetesen ekkora volt, igaz, én nagyon vékonyan indultam neki.

2017. máj. 6. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Nincs 15 hetes fotóm, ezek 13. és 18. hetiek :) első baba, 3700g 52 cm-el született :)

[link]

2017. máj. 6. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont, hogy nem nagy. 12. héttől azért már általában szokott látszani ruha nélkül. Épphogy egy kis változás van a korábbi képhez képest. Még feszülős ruhában se gondolnám, hogy terhes vagy. Persze így egymás mellé téve azért látszik a növekedés. De amiatt ne aggódj, hogy túl, nagy, főleg, hogy a hízás miatt lenne. Látszik, hogy vékony vagy
2017. máj. 6. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!