Nektek volt már olyan h peteérés környékén 1 nap hevesen görcsölt a hasatok, annyira h mozdulni sem tudtatok? Lehet h beágyazódás?
Volt már erős menstruáció jellegű fájdalmam. Peteérés környékén.
De a peteérés és a beágyazódás SOHA nem esik egybe. A kettő között minimum 7 max. 12 nap telik el.
Ezt most nem értem.
Ha most van peteérésed, akkor most kell akciózni, "reménykedni" meg utána.
első
Ha kedden volt peteérésed, akkor a pénteki együttléttel azt bőven lekéstétek.
A petesejt átlag élettartama 12-24 óra között mozog. (Egyes nőknél csak 6-18 óra)
Ha azt megelőző 3 napban voltatok együtt, akkor van esély.
Amúgy nem tudom mi alapján figyeled a peteérést, de én nem alapoznék "csak a fájdalomra", mert nekem pl gyakori, hogy a fájdalom után 2-3 nappal van csak peteérésem...
akkor ez azt jelenti, hogy nem is kell annyira figyelgetni, hiszen összejön.
SAjnálom, hogy nem maradtak meg!
Kicsit illúzióromboló a kérdésem, de ezzel már kivizsgáltak?
Csak mert hja több baba is elment, akkor érdemes utána járni, van-e valami kézzel fogható oka, és talán orvosolni is lehet...
Sok sikert!
Ezek szerint az "elment babák" még a régi kapcsolatban voltak?
Mert akkor ez itt egy teljesen új szitu valóban.
Hát mint írtam, a petesejt 24 óránál tovább biztosan nem bírja. Ha tényleg kedden volt pé, akkor maximum a keddet megelőző aktusokból lehet baba, átlag 3, max 5 napot bírnak ki a katonák várakozással. Tehát abban lehet reménykedni, ha előtte volt együttlét.
Ha pontosabban be akarod lőni a pé idejét akkor érdemes hőmérőzni, vagy ovu tesztet használni.
Viszont ha még nem próbálkoztok olyan régóta, akkor lehet, hogy jobb először szabadon együtt lenni, amikor jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!