38. hét környékén nőtt még a hasatok?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok. Kb 1 hete jöttek ki újabb striák és iszonyatosan viszket a hasam. Inkább csak a jobb oldala. Eddig nem nyúlt a bőrőm mert az előző terhességem után még nem ment vissza teljesen.
Viszont most jöttek ki újabb csíkok és viszket is a hasam. Akkor ez azt jelenti hogy nő a hasam és a baba is. Lányomnál már nem emlékszem hogy ilyenkor viszketett e vagy nött e még. 1,5 év lesz köztük.
2015. ápr. 14. 13:02
1/3 anonim válasza:
nekem is ilyenkor kezdett viszketni, de első baba, és hál ég megszületett még a repedés, stirák előtt még a 38.héten
(nem ettem eleget, átvágytalan voltam, nyűgös, depis, nem pihentem, biztos elege lett a babának)
2/3 anonim válasza:
Nekem a legvégén nőtt a leggyorsabban a hasam, a 36ik hétig nem volt egy csíkom azt hittem megúszom,de nem, a 40ik hétre bezebrásodtam!
3/3 anonim válasza:
nem tudom, hogy ilyenkor no-e meg. en most vagyok 38+5, es 2-3 napja szaraz es viszketos lett a borom. babaolajjal kenem, igaz, elotte is kenegettem. az elso babammal sosem viszketett a borom es nem is volt ilyen szaraz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!