Nektek peteérés környékén hány napig fáj a hasatok?
Szia!
Én a szülésem óta érzem, fél-max 1 napig , utána pont 14 napra meg is jön a mensesem. Lehet,hogy érzékenyebb vagy rá,és ezért érzed ennyi ideig.
Szia!
Én ezt úgy nézném meg,hogy melyik "fájós" naptól telik el 14 nap. Mert ugye-ha jól tudom- az ovut követő 14 nap állandó,nem igazán változik. Én feljegyezném ezeket a napokat és figyelném,hogy mikor jön meg.És ha több cikluson keresztül megfigyeled, megláthatod,hogy melyik nap a jó. Én ezt csak tanácsként írom, lehet más mást mond,de egy próbát megér :) Mindenféleképp tapasztalat kell,mert bármelyik nap lehet,de gyanítom az utolsó "fájós" nap lehet a jó. :)
Sok sikert! :)
Szia!
Igen, én is úgy tudom, hogy a 14 nap az állandó, akkor mostantól majd figyelek erre és számolgatok. Köszönöm szépen a segítségedet! :)
Sziasztok!
Most vagy a 22. napon és tegnap estétől megint fáj a jobb petefészkemnél, ma reggelre még jobban erősödött a fájdalom és tojásfehérje szerű folyásom is van. Most ez mi lehet szerintetek? Egyébként 28-35naposak a ciklusaim, de inkább 30nap felettiek.
Szia!
Lehet extra peteérés is, viszont ha most van a tojásfehérjés nyák,akkor nagy valószínűséggel most van az "igazi" peteérés :)
Üdv! Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!