Biztos, hogy van peteérés, ha minden hónapban kb. a peteérés környékén tojásfehérjeszerű folyásom van pár napig és jobban kívánom a párom?
Figyelt kérdés
Másképp fogalmazva: elég "bizonyíték" az a peteérésre, hogy tojásfehérjeszerű folyásom van pár napig? Ebből már hihetem azt, hogy peteérésem is van? Vagy peteérés nélkül is lehet minden hónapban pár ilyen folyásos napom? Más tünetem nincs.2012. szept. 26. 13:05
1/5 gabszem válasza:
hát ez együtt jár a peteéréssel, szóval sztem biztos
2/5 anonim válasza:
Igen akkor van peteérés.Nekem is akkor van tojásfehérje szerű folyás és én is jobban kívánom a férjem.:-)
3/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem tojásfehérjés van, viszont nem kívánom jobban a szexet mint álltalában, és mint kiderült nincs minden hónapban peteérésem.az elmult egy évben kb 2-3 szor volt csak.
orvos is igazolta
4/5 anonim válasza:
utolsó vagyok, azt kihagytam hogy ugyan a tojásfehérjés akkor jelentkezik mikor peteérésnek kéne lenni, de nekem sajnos nem érik meg.Szóval tojásfehérje van időbe, de nincs érett pete :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok :-)!
2012. szept. 30. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!