Nektek mekkora most (vagy volt) a hasatok a 15. hét
környékén? Az enyém nem túl nagy?
Figyelt kérdés
Az egyik kép terhesség előtt, a másik ma, 15 hetesen. Én elég nagynak látom, pláne, hogy a legtöbb nő azt mondja, írja, hogy ilyenkor rajtuk még nem is látszott. Attól félek, hogy ez inkább hízás miatt van, mint baba miatt, de közben pedig nem zsíros, hanem kerek és kemény, szóval nem tudom.
A pocak mérete sokban függ a medence alakjától. Ha öblösebb, akkor később látszik növekedni a pocak mert addig takarásban van.
2017. máj. 5. 21:51
3/13 anonim válasza:
18 hetesen nekem sokkal nagyobb. Pedig nem híztam semmit, sőt ellenkeőleg. Csöppet se nagy a hasad, ebből még nem lehet tudni, mekkora lesz a szülés előtt.
2017. máj. 5. 21:54
4/13 anonim válasza:
A 16. héten emelkedik ki a kismedencéből a méh. Amit te látsz, az hasi zsír és a megemelkedett belső szerveid, pl. belek.
2017. máj. 5. 21:58
5/13 anonim válasza:
Nem hajszálpontosan a 16. heten, nem tudom, ezt honnan veszed.
Nekem is a 15. heten nőtt meg hirtelen.
2017. máj. 5. 22:52
6/13 anonim válasza:
Amúgy meg szerintem szomorú, hogy sokan terhesen is csak azon tudnak parázni, hogy hány dekat híznak. 5-ös
2017. máj. 5. 22:54
7/13 anonim válasza:
Színtiszta anatómia. Kérdezz meg róla bármilyen nőgyógyászt.
2017. máj. 6. 00:05
8/13 anonim válasza:
Képet nem tudok tölteni. 16. Héten vagyok, eddig nem hiztam semmit, sőt fogytam egy kilót. Nekem látványosan nőtt a hasam, talán többet is, mint neked a kepen. Sima farmert pl már nem is tudok hordani, mert nem ér össze.
2017. máj. 6. 05:16
9/13 anonim válasza:
Szerintem sincs olyan hogy nagy vagy kicsi. Én a 19. hétben vagyok, vannak ismerősök kollégák akik még most sem látják, tudják, ruhában úgy festek, mint aki jól beebédelt. Vicces mert közben a baba meg már kirúgja a "ház" oldalát. 14-15 hetesen még a családom folyton azzal bosszantott, hogy hová dugtam a gyereket.
2017. máj. 6. 05:56
10/13 anonim válasza:
A 4es válaszolónak igaza van. Bár fogalmazhatnánk úgy is, hogy kb 16. hét előtt a puffadástól és feltorlódó belsőségektől növekszik a pocak. Rajtam van felesleg így nálam elég hamar látszódott a has növekedés. Főleg ami fura volt, hogy köldök felett... tehát tuti nem a baba :D Csúcsosodni kezdtem. 18. héten már tagadhatatlan pocakom volt :D (+kilók csak 17. héttől jöttek)
Kedves kérdező, neked egyáltalán nincs nagy pocakod sőt nevezhetem nyugodtan kicsinek is. Kismama csoportban vagyunk vagy 50-en, de kb 20-ból 1nek volt ennyire picike pocija 15. hét körül :)
Ne most aggódj a súlyod miatt, tudnod kell, hogy a végére akkora lesz mint a ház :D Szülés után meg szépen visszaáll :) Időd sem lesz magadon rágódni :) Pici pocaklakód fejlődjön szépen az a lényeg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!