A 12. heti vizsgálaton nem tüntette fel a doc. , hogy orrcsont van-e, ma megmutattam a nögyogyinak, s elküldött magán ultrahangos dokihoz, h csináltassak egy UH-t, Nálatok fel volt tüntetve?
Figyelt kérdés
mert szerinte is fel kellett volna tüntetni (mert az orrcsont megléte a down-kort zárná ki)
Köszönöm 13heteske
2008. okt. 14. 17:39
11/12 anonim válasza:
Szia!
Ha rendellenesség van, az rákerült volna a papírra. Ne aggódj, ha nem szólt a szonográfus, hogy nem stimmel, akkor nincsen semmi baj.
Persze az ultrahang sem az atyaúristen, de azért nagyon jó hogy van :)
A rendellenességről tájékoztatniuk kell, és mivel nem szóltak minden oké.
Ennek ellenére egyszer a terhesség folyamán érdemes elmenni 4-dre, mert nagyon nagy élmény.
Judy
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Lányok!!amugy majd szeretnénk elmenni a párommal egy 3 vagy 4Ds Uh-ra,meg képet is szeretnénk,de szerintem az szebb késöbb,mikor már nagyobb a babo....ma voltam az SZTK-ban,s mondták menjek vissza ma dél körül,mert ku..a sokan voltak,s hogy nekelljen kivárnom,s a doki aki ezt csinálta,majd megbeszéli ezt velem.....ugyhogy akkor majd dél-után irok,hogy mi a helyzet.....amugy pestem eltom képzelni,hogy 14ezer,de itt SZegeden????szerintem azé az sok.... Üdv mindenkinek: M
2008. okt. 15. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!