Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetes kismamik! Milyenek...

36-37 hetes kismamik! Milyenek az ultrahangos értékeitek?

Figyelt kérdés

Én ma voltam uh-n 36/3 vagyunk.

BPD:9,64

HC:30,4

AC:35,3

FL:6,89

Nektek mennyit mondtak becsült súlyra?

Nekünk 3300 g és azt mondták óriás bébi lesz!

Szerintetek is?Tapasztalatok?

2011. szept. 6. 14:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Még olyan értékem is van,hogy subcutan réteg norm.3mm-es.Ez mit jelent?És nektek mennyi?
2011. szept. 6. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is ma voltam orvosnál, nekem csak BPD-t szoktak mérni, ami 96 mm. Ez egy 39-40 hetes magzatnak felel meg. Már 2 hete 3 kiló körül tippelték a kisfiam, azt mondják elég nagy lesz. A tied se semmi. :)

37+2h km

2011. szept. 6. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 35.-ik héten volt a becsült súlya 3180gr, végül 39+4 héten született 3970grammal, és 57 cm-el.

Ez hat hete volt, már 5,3 kg igazi kis húsgolyó :-)

Boldog baba várást!

2011. szept. 6. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ma volt uh, de nem mért BDP-t. Vajon miért?
2011. szept. 6. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Biztos nem genetikai uh-d volt,csak megnézték,hogy jól van-e a babód!

A többi válaszoló kismamiból kiindulva,ez a saccolás eléggé jól megközelíti a valóságot!

Okés,hogy az Én babám is husiba van,lesz,de azért ez nem kirívó,vagy túl nagy,igaz?

Mostanában sok baba születik 4kg feletti súllyal! :)

Nem bánom,csak egészséges legyen!(meg férjen ki)

2011. szept. 6. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem minden héten mérnek BPD-t a 32. hét óta, amióta járok CTG-re.

Kedves kérdező, nem hinném, hogy kirívó nagy lenne a babád. Nekem azt mondták, hogy normál tartományon belül van a mérete, attól függetlenül, hogy 2 héttel nagyobb mint kellene.

37+2h km

2011. szept. 6. 18:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató!

32 héttől CTG?

Nekem ma volt uh. jövő héten kell mennem vissza,akkor leszek 38/3 de még nem voltam és nincs is idő pontom se NST-re?

Pedig állítólag 36 héttől hetente csinálnak?

2011. szept. 6. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes, szerintem rá kellene kérdezned, mert szerintem ez elég fontos vizsgálat a terhesség végén. Nem beszélve arról, hogy roppant megnyugtató. Én úgy tudom 36. héttől mindenhol van hetente CTG vagy NST. Én automatikusan kaptam az elsőre időpontot az sztk-s védőnőmtől. Igen 32. héttől. Én is meglepődtem nagyon, azt hittem valami baj van, de Szegeden ez az új divat.
2011. szept. 6. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,hogy kell mennem NST-re,de nem küldött még a dokim.13-án megyek,talán akkor elküld.Ha nem, rákérdezek!
2011. szept. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.