36-37 hetes kismamik! Milyenek az ultrahangos értékeitek?
Én ma voltam uh-n 36/3 vagyunk.
BPD:9,64
HC:30,4
AC:35,3
FL:6,89
Nektek mennyit mondtak becsült súlyra?
Nekünk 3300 g és azt mondták óriás bébi lesz!
Szerintetek is?Tapasztalatok?
Én is ma voltam orvosnál, nekem csak BPD-t szoktak mérni, ami 96 mm. Ez egy 39-40 hetes magzatnak felel meg. Már 2 hete 3 kiló körül tippelték a kisfiam, azt mondják elég nagy lesz. A tied se semmi. :)
37+2h km
Szia!
Nekem a 35.-ik héten volt a becsült súlya 3180gr, végül 39+4 héten született 3970grammal, és 57 cm-el.
Ez hat hete volt, már 5,3 kg igazi kis húsgolyó :-)
Boldog baba várást!
Kedves utolsó válaszoló!Biztos nem genetikai uh-d volt,csak megnézték,hogy jól van-e a babód!
A többi válaszoló kismamiból kiindulva,ez a saccolás eléggé jól megközelíti a valóságot!
Okés,hogy az Én babám is husiba van,lesz,de azért ez nem kirívó,vagy túl nagy,igaz?
Mostanában sok baba születik 4kg feletti súllyal! :)
Nem bánom,csak egészséges legyen!(meg férjen ki)
Nem tudom, nekem minden héten mérnek BPD-t a 32. hét óta, amióta járok CTG-re.
Kedves kérdező, nem hinném, hogy kirívó nagy lenne a babád. Nekem azt mondták, hogy normál tartományon belül van a mérete, attól függetlenül, hogy 2 héttel nagyobb mint kellene.
37+2h km
Ez megnyugtató!
32 héttől CTG?
Nekem ma volt uh. jövő héten kell mennem vissza,akkor leszek 38/3 de még nem voltam és nincs is idő pontom se NST-re?
Pedig állítólag 36 héttől hetente csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!