Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti terhesség alatt mindig...

Ti terhesség alatt mindig mindent betartottatok étrendileg?

Figyelt kérdés

Nem túl sok szénsavas, cukros, koffein, alkohol, nincs csípős, nem olyan nasik mint előtte, pl chips stb...

Nekem ezek közül sok kedvencem van,mi van ha a chips, és a csípős megmarad, ártok vele?

Továbbá ittatok 8-10 pohár vizet naponta?

Nekem sokszor amúgy is elég egy nap max 2-3 pohár.

2017. ápr. 30. 19:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ásványviz lobbi találta ki"

Sehol nem volt még Magyarországon az ásványvíz divat, már akkor mindehol elmondták, hogy másfél-két liter minimum. És csapvízből, ízesítetlen teából.

2017. máj. 1. 13:27
 32/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2017. máj. 1. 14:53
 33/35 anonim ***** válasza:
13-mas vagyok, makkegészséges a pici fiam.
2017. máj. 1. 20:20
 34/35 anonim ***** válasza:

Próbálok odafigyelni és eddig minden rendben. Folyadékot sokat kell inni, nálam mentes víz vagy ízesítetlen tea fogy sok. Néha ha hányingerem volt az első trimeszterben, ittam egy pohár kolát, mert attol elmúlt.

Alkoholt nem. Karácsonykor 1 korty vörösbor, szilveszterkor koccintásnál egy korty pezsgő volt. De sok kismamától hallom, hogy néha 1 dl vörösbor nem árt, bár én azt gondolom h az alkohol az alkohol.

Van a Karamalz nevű sör, nincs benne alkohol csak maláta,sok helyen lehet kapni, 200Ft körül van.

Kávé napi 1, de az is csak a 2. trimesztertől. Az elsőben a szagátol is rosszul voltam.

Csípőset lehet enni, ha valaki szereti, szerintem nem kell megvonni semmit, amit előtte szívesen ettünk, kivéve a nyers húsokra és sajtkészítményekre kell figyelni. Magyarul semmi nyers, mert az a béby immunrendszere nem tudja feldolgozni.

Pl ajánlott a napi 1 tojás, de azt is csak jól megfőzve vagy sütve, nem nyersen!

Én a gyorskajáldákat élből elkerülöm, mert nem tudom mi miből készül.

Szénhidrátokat (kenyér, zsemle...)és cukrot módjával, sőt, az én bébim nem szereti az édeset, szóval max egy túrórudit még enged, de egy szelet tortát már visszaküld :D :D

Ami javasolt az a dió,mandula,szezámmag.. nagyon sok vitamint tartalmaznak.Illetve zöldség-gyümölcs, amennyit birsz enni.

Én próbálom betartani h napi min 1 gyümi és zöldség meglegyen, de volt, hogy rákattantam az uborkára vagy az eperre és az ment egész nap. Várom a dinnyeszezont ;)

Szerintem vízből és folyadékból összesen kell legalább 2 liter, nyáron meg mégtöbb.

Eddig 6 kg jött fel. 27 hkm

2017. máj. 2. 12:33
 35/35 A kérdező kommentje:
köszi:)
2017. máj. 2. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!