Ti terhesség alatt mindig mindent betartottatok étrendileg?
Nem túl sok szénsavas, cukros, koffein, alkohol, nincs csípős, nem olyan nasik mint előtte, pl chips stb...
Nekem ezek közül sok kedvencem van,mi van ha a chips, és a csípős megmarad, ártok vele?
Továbbá ittatok 8-10 pohár vizet naponta?
Nekem sokszor amúgy is elég egy nap max 2-3 pohár.
Utolso
Egyetértek na de EGY LITER? egy gyerek tőbbet kell megigyon nem.hogy egy kismama... hulyeseger ne írjunk.
Nem terhesen is kell(ene) másfél 2 liter , terhesen 3 is elfér...
Azért ne egyen chipset mert tele van tartósító szerekkel izfokozokkal és nagyon olajos, de! szerintem ez a XXI századi túl féltés is túlzás ne egyél sokat ne egyél keveset igyál sokat de csak vizet! Se cukor se só se semmi! Szerintem minden kismama azt egye igya ami jól esik neki és szerinte még belefér.
Én ugyan úgy eszem mindent amit eddig, kicsit igyekszem több gyümölcsöt enni több filyadékit inni és maximum napi 1 2in1 kávét iszom de azt is csak akkor ha dolgoznom kell.
Egy hete még egy korty bort is ittam mivel párom kapott egy nagyon jó illatú rozét muszáj volt megkóstolnom.
A márvány sajtot pedig imádom és ha 4 sajtos pizzát kívánok akkor azt eszem :)
Eddig 4 hónap alatt egy kg se jött fel és a pici nagyon aktív és erős a szívverése.
Boldog babavárást :)
Köszi!
Nekünk minden nap majdnem van valami hús féle ebédre, vannak kivételek, de nagyon szeretjük a húst.
még a főzelékhez is, pl spenóthoz pörkölt :).
Sokan írnak itt hülyeséget. Igen, az jó ha valaki 2 litert meg tud inni, én 1-et tudok, ez van. Ásványviz lobbi találta ki a napi 3 litert, egészségtelen túlterheli a szervezetet. Chips, kóla káros nem terhesen is, de mivel gondolom senki nem eszik napi 3 zacskó chipset nincs ez semmilyen tiltólistán rajta. Eszik valaki heti 1 chipset semmi nem történik, a magzatnak se lesz tőle baja. Hüvelyeseket, csipöset soha senki nem tiltotta terhesen.
A penészes sajtot, márványsajtot viszont igen, a nyers hussal, hallal együtt, mert lisztériát okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!