Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úg, érzem hogy a gyermek...

Úg, érzem hogy a gyermek születése után nem leszek nő a páromnak?

Figyelt kérdés
Úgy jön le az egész viselkedéséről hogy, ha egyszer gyerekünk lesz (csak tervezzük) akkor a kicsi fontosabb lesz már nálam. Igen fontos a kicsi, de egymásnak mi is ugyanannyira legyünk fontosak. Oké hogy gyerek születik, de attól ugyanúgy nő vagyok, ugyanolyan vágyakkal és szenvedéllyel, csak éppen gyerekkel a karomon. Jogos az aggodalmam?

2017. ápr. 27. 23:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek. kedves utolsó, nekem ez a mondat pedig igenis bunkón hangzik, már bocsánat "Jaj, már előre eldöntötted, hogy császárod lesz???" főleg hogy jaaaaj.. hát könyörgöm csak kimondom mit gondolok, én nem akarnék császárt de muszáj mert az egészségem látná kárát sajnos
2017. ápr. 28. 15:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Még egy szösszenet: a női megérzések általában jók szoktak lenni. A kérdésed így szólt

"Úgy érzem hogy a gyermek születése után nem leszek nő a páromnak?"

Ha már most is így érzed, akkor valószínűleg már most sem tart teljesen annak.

Olvasd el kérlek az írásom, és várom a gondolatod arra a hosszúra, amit már korábban írtam.

Nem ismerős?

A következő kérdés: Amennyiben ismerős és valóban annak akar majd téged "használni" petezsák amiből előbújik a kicsi és pipa letudva, mag elszórva, akkor mit gondolsz? Szerinted így is bele kéne menni abba, hogy egyáltalán vele legyél?

Nem lenne jobb egy olyan emberrel, aki valóban meg is becsül téged?

Aki nem egy tojógalambot lát benned?

Ezeket lehet, hogy most tagadod és magadnak sem mered bevallani, de egy másik kis ember élete függhet attól, hogy mennyire vagy őszinte magadhoz. És mersz-e lépni?

És vajon miért is fogalmazódott meg benned félelemként,hogy:

1.) Megcsal,

2.) Anyaként, már nem vagy nő neki?

Azért ezek elég durva dolgok kérdező..

Nyisd ki a szemed, és láss!

Jobb ma egy veszteség, mint holnap az egész életed és kártyavár összeomlik..

De akkor már nem "csak" 2-en lesztek...

Jól fontoldd hát meg!

Te mit gondolsz?

2017. ápr. 28. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!