Hogy mondjam el a páromnak, hogy apa lesz?
Szerintem nem kell ennyire túlragozni. Vásárolni nem jó előre, egyik ismerősünk kb 8 hetesen elvetélt ilyenkor azért nem jó pakolgatni az előre megvásárolt dolgokat, de te tudod.
Szerintem csak szimplán áll elé akár a képpel amit kaptál a nőgyógyásztól és mond el ennyi.
Én biztos nem bírtam volna kivárni, azért mert külföldön van biztos tartjátok valahogy a kapcsolatot, sms, telefon, email. Nem biztos hogy jól esik neki, hogy már ennyire előre vagy és ő nem tud róla. Mondom ezt úgy, hogy mi együtt csináltuk a terhes tesztet :) és szeritnem a férfiak is szeretik ugyanúgy megtudni mi a helyzet.
Kicsit túl lett ez már bonyolítva, akkora divat lett, hogy jó nagy meglepetés legyen, meg világra szóló bejelentés kell a terhességhez.
Normális esetben a párod annak a ténynek fog örülni, hogy babát vártok. Aztán hogy te ezt mennyire fogod túlragozni, az már más kérdés. De ha nagyon giccses a bejelentés, és ő nem ilyen típus, akkor nem biztos, hogy jobban fog elsülni, mintha ha egyszerűen elmondod.
Másrészt arra azért figyelj, hogy ne járj úgy, mint egy ismerősöm, aki annyira titokzatoskodva akarta rávezetni apukát a gólyahírre, hogy a végén egyszerűen nem vette a lapot, és félreértette a bejelentést.
Szia!
Vegyél egy szép kinyitható lapot, ragassz bele egy kis tükröt és írd fölé h így néz ki egy apuka:)
Én csak a kezébe nyomtam a pozitív tesztet, először el se akarta hinni, aztán majdnem sírva fakadt, utána ugrált egy darabig.
Ennél jobban akkor se örült volna, ha két hétig készülök a nagy bejelentésre.
Ha neked ez fontos, akkor szervezd le a körítést, és hétvégén legyen jó nagy meglepetés, de szerintem őt nem ez fogja érdekelni, hanem az a tény, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!