Hogy mondjam el a páromnak, hogy apa lesz?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretne gyereket, és én is! :) Múlthéten teszteltem pozitívat, akkor viszont még nem mondtam meg neki. Ma voltam orvosnál, és ő is megerősítette hogy babánk lesz! :) Jelenleg nincs itthon a párom, külföldön van, és ha hétvégén hazajön, szeretném elmondani neki. Olvastam sok ötletet, de nem tudtam dönteni. Úgy terveztem, hogy veszek babaruhát, vagy cumit stb, és odaadom neki. De arra is gondoltam, hogy meglepem egy apáknak szóló könyvvel. Szerintetek ez jó lenne? :) Minden ötletet szeretettel várok! :)2017. jan. 23. 13:04
21/23 anonim válasza:
..én az exemnek küldtem a szakításunk után kilenc hónappal Babaértesítő lapot :DDD
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a szuper ötleteket! :)
Utolsó: és mit szólt? :D
2017. jan. 25. 16:39
23/23 anonim válasza:
:D hát, nem tudom!! De képzelheted! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!