Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy apa lesz?

Figyelt kérdés
Már nagyon szeretne gyereket, és én is! :) Múlthéten teszteltem pozitívat, akkor viszont még nem mondtam meg neki. Ma voltam orvosnál, és ő is megerősítette hogy babánk lesz! :) Jelenleg nincs itthon a párom, külföldön van, és ha hétvégén hazajön, szeretném elmondani neki. Olvastam sok ötletet, de nem tudtam dönteni. Úgy terveztem, hogy veszek babaruhát, vagy cumit stb, és odaadom neki. De arra is gondoltam, hogy meglepem egy apáknak szóló könyvvel. Szerintetek ez jó lenne? :) Minden ötletet szeretettel várok! :)
2017. jan. 23. 13:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Ahogy olvasom, történt egy pici félreértés:)) Nem akarok egy hatalmas bejelentést csinálni, csupán míg mások a teszt odaadásával jelentik be, addig én valami másra gondoltam:)
2017. jan. 23. 13:46
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyos és jó ötletek:))
2017. jan. 23. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
#2 es azért nem az egész babakelengyét akarja megvenni,csak egy kiscipőt vagy valamit... Ez még nem "előre vásárlás" szerintem. Mi a szüleimnek azt adtunk egy kiscipőt és az 1.uh képet bekeretezve. Apuka együtt leste a tesztet velem. Bármelyik verziót is választod szerintem mindenképp örülni fog neki. 29hkm
2017. jan. 23. 13:48
 14/23 anonim ***** válasza:
72%

..a kedvencem: [link]

:)) Amúgy gratula! Vigyázz magatokra:)

2017. jan. 23. 13:50
 15/23 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó :)) Köszönjük szépen:)
2017. jan. 23. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
En plussgolyat vettem es azt tettem le a nappaliba :)
2017. jan. 23. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

En 2 hete mondtam el a páromnak, hogy apuka lesz. Delutan megycsinaltam a tesztet hazaertunk 6 korul és akkor mutattam meg neki a 2 pozi tesztet. Teljesen kiakadt,hogy nem szoltam neki, meg egyaltalan nelkule teszteltem.

Pedig csak 3oraja tudtam én is. Szerintem ne várj vele sokat, nem kell nagy meglepetés elvégre ugye Te is a wcn ulve tudtat meg hogy anya leszel.

2017. jan. 23. 15:01
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
6-nak igaza van. Szánalmas néhány ember. Miért ne lenne nagy dolog, ünneplésre méltó, hogy baba érkezik a házhoz ? Ez normális család és már mindketten várták.
2017. jan. 23. 15:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Vegyél egy cumisüveget és reggel, amit szoktatok inni azt a saját bögrétekbe beletöltöd. A cumisüvegre raksz egy papírt,hogy 2017. szülés hónapja. :)
2017. jan. 24. 08:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Szeritnem ez a sok körítés inkább filmeken van, vagy abba való. Én úgy gondolom, hogy mivel én is ha valami FONTOS dolog van mindenképpen minél előbb tudni akarom, meg nem találgatni akarok. Csak simán odaállnék a tesztel, és mondanám a többit, hogy voltam dokinál ezt és ezt mondta, van már szívhang stb. Fölösleges cumisüveget, rugdalózót venni, majd mikor már letelt a 12 hét és még utána is bőven ráérnek ezek a dolgok. Max valami helyes gólyás képeslap és bele a teszt, de semmiképpen nem gyerekruhát meg társait vennék.
2017. jan. 24. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!