Hogy mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok? Ti hogy mondtátok el?

Oh rengeteg féle módszer van, de a lényeg, hogy a párod milyen típusú ember. Lehet viccesen, lehet meghatóan és lehet semlegesen is.
Szóval az ötletek:
Vicces:
"Foglald le a naptáradban a 2015 április 8-át?" "Ok, de miért???" "Mert szülünk?"
Egy tányérra kiteszel egy szem fagyasztott borsót és átadod neki, hogy tessék, ekkora most a gyereked!
Megható:
a pozitív terhességi tesztet szépen becsomagolod és átadod neki valami megható szöveggel, minthogy most már hárman vagyunk vagy ilyesmi.
A semlegest csak azért írtam, mert pl nekem sajnos 2 vetélésem is volt már, úgyhogy a nagy bejelentés után nagy csalódás következett. Most megint pozitívat teszteltem, de már együtt vártuk meg a teszteredményt, vagyis inkább a párom figyelte, én éreztem az eredményt. Ennek azért örült, mert ő is kicsit átélhette azt az ideges izgalmat (félpercenként nézni a tesztet, esetleg még ki is kukázni, meredten várni azt a második csíkot, mikor elkezd halványan derengeni), amit mi nők átélünk.

Reggel egyedül teszteltem (ő még aludt) és mikor kijött a második csík kirángattam az ágyból, hogy ő is látja-e. Pár percig azt se tudta, hogy mi van :) Csináltam még egy tesztet, hogy tuti-e, azt már együtt vettük meg, és együtt néztük.
Én nem szeretem a vicces, megható közléseket, egyszerűen megmutatnám neki a tesztet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!