Ti milyen használati dolgokat vettetek az újszülött babátoknak? Mire lesz szüksége születése utáni első hónapokban?
Gondolok itt pl.:
Pelenka, popsitörlő, lázmérő, kiskád stb.
Légyszíves segítsetek első baba.
Köszönöm szépen a segítséget, előre is!
27 hkm
húú, hát kb mindent, semmit se hagytam szülés utánra kb, jól is tettem, utána egy ideig nem mentem vele plázába, nagyobb boltba.
Babakocsit, bútorokat, ágyneműt, törölközőket, textilpelusokat, kb 3 csomag pleust, 6 csomag törlőkendőt, lázmérőt, kádat, popsikrémet, fürdetőt, légzésfigyelőt, bébiőrt, ruhákat, szőnyeget, függönyt, zenélő forgót, cumisüveget, sterilizálót, előkéket, kanalat, tejtároló dobozkákat, cumit, hálózsákot, plédeket, pelenkázó lapot, alkoholt, seb-púdert, steril-gézlapot és még biztos van, amit kifelejtettem. Játszószőnyeget, játékokat, rágókákat, több cumisüveget csak később vettem, mikor kellett.
Mi vettünk még a kádba ilyen kis tartókát, amire kell tenni a babát. Nagyon nagyon megkönnyíti a fürdetést, főleg az elején, mikor még enm vagy olyan rutinos és a köldökére is kell vigyázni. Kényelmes, hogy nem kell tartani a babát külön. [link]
Ja és babamérleget is vettünk, bár az nem kell feltétlenül, de én azért szeretem hetente lemérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!