Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újszülött babádat hogy fürdett...

Újszülött babádat hogy fürdetted az első napokban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
ezt hogy érted? Pici vizet engedtem a kádba, alátettem a kezem, és lemostam a szabad kezemmel. Persze vigyázva a köldök csonkra. Fürdetőt nem rá, hanem a vízbe tettem.
2013. aug. 22. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem mertem fürdetni a köldökcsonk miatt a barátnőm jött minden este,mig le nem esett.Mikor már leesett nem volt gond a fürdetéssel de addig féltem,hogy vizes lesz egyszer megpróbáltam de rögtön vizes lett.Nagyon hálás vagyok ezért a barátnőmnek.
2013. aug. 22. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:

A pelenkázó komód mellé teszem a kádállványt, arra a kádat, a kád aljára egy textilpelenkát, rá a vizet.

A pelenkázóra tesszek egy törölközőt, a babát levetkeztetem, bekenem a gyógySzertári fürdető krémmel, majd megy a vízbe.

Lemosom a haját, arcát, a testét elől, a kukiját baba szappannal, majd hasra fordítom, lemosom a fenekét, hátát baba szappannal, a sok kaki után.

Majd a törölközőre rakom amit a pelenkázóra kitettem, megtörlöm, felöltöztetem.

Míg volt köldök csonk, azt fürdés után alkohollal, fültisztító pálcikával kitakarítottam.

2013. aug. 22. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:

ÉN vettem a neten ilyen maci alakú szivacs formát,amit a kiskádba betéve nemkell fognod a babád..nekem nagyon bevált.így szabad volt mindkét kezem

Egyébként kevés víz, johnsons aromafürdető,baba szivacs

Megtörlés után köldökcsonk kezelés ;-)

2013. aug. 22. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Valahol olvastAm ,hogy olajjal atkenik a hajlatokat furdes előtt. Ezek szerint ez nem szükséges.
2013. aug. 22. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem kentem olajjal. Viszont nálunk ez a fürdető betét is felesleges volt. Először azzal próbáltuk, de ordított a gyerek. Aztán anyósom megmutatta,hogy hogy kell szépen megfogni, és utána imádott fürdeni!
2013. aug. 23. 05:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy kézben szeretném majd fogni. Nem akarom azt a betétet a kiskádjába. Nem lehet jó neki azzal az idegen, kemény anyaggal érintkezni.:)
2013. aug. 23. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem idegen.és nem kemény.mert ez szivacs.puha..nem a merev műanyagra gondoltam..de természetesen ez a te döntésed
2013. aug. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!