Más is volt ennyire érzékeny az első hónapokban?
Figyelt kérdés
Amúgy is eléggé érzékeny ember vagyok, könnyen elsírom magamat egy-egy filmen is, de ez már kezd sok lenni. Van egy újszülöttem, akit még mindig nem tudok "megemészteni". Ránézek és totál ellágyul a szívem.
A kórházban akárhányszor a kezembe adták pityeregtem is kicsit, persze örömömben. :)
Amikor anyukám először látta, vagy a férjem anyukája, amikor a nagyszüleinkkel volt az első találkozás, vagy bárkivel, mindig újra és újra könnyek jönnek a szemembe, ahogy látom más is mennyire örül neki, gagyognak vele, stb. Szerelmes lettem ebbe a kislegénybe szinte azonnal és első pillantástól kezdve ő lett a legfontosabb az életemben.
Másnak is ennyire érzékenyen teltek az első hetei vagy csak én vagyok ilyen "gagyi"? :)
2013. júl. 17. 19:26
1/4 anonim válasza:
Nekem furcsa módon csak a második gyerek után volt ilyen erős, még most is tart egy kicsit, pedig nemsoká 2 éves.:) Az elsőnek is ugyanígy örültem és egyformán imádom őket, csak talán a hormonok másképp hatottak rám.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy gagyi:) Én egyáltalán nem voltam sírós, de az elején én is elpityeredtem sokszor,bármin,nem csak a bébin,hanem még egy rajzfilmen is..Szerintem egyrészt a hormonok okozzák, másrészt meg anyuka lettél,tök normális ha meghatódsz stb. Azért valamelyest normalizálódni fog a dolog idővel ahogy én tapasztaltam. Érzékeny maradsz a gyerekkel kapcsolatban persze mindenre, de nem fogod azért minden apróságon elsírni magad :)
3/4 A kérdező kommentje:
Csak annyira bénának érzem magamat, hogy belép anyu az ajtón, rohan a babához, körbepuszilja, "jaaaj tisztára mint amilyen te voltál kicsi korodban" stb. stb. én meg fordulok el, mert érzem hogy lábad könnybe a szemem és csöppenni fog. :) Megmagyarázni sem tudom ilyenkor, hogy min pityergek, egyszerűen csak meghatódok. Már már abnormálisan ki vagyok.
2013. júl. 17. 21:33
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen voltam! Teljesen kész voltam már magamtól, hogy minden francon elsírtam magam. Kb. a baba fél éves korára lett jobb a helyzet, de még mindig nem vagyok teljesen "százas" pedig már 3,5 éves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!