19. héten tudtátok már babátok nemét?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt mondták, hogy a fiúkat előbb lehet felismerni, mint a lányokat.Volt olyan aki a 19. hétben már tudta, hogy lány lesz?Nekünk tegnap kislányt mondtak, de nem merem beleélni magam.2010. máj. 14. 14:24
11/20 anonim válasza:
Igen, mi is a 18.heti genetikain tudtuk meg a nemét :) és fiú :)))
18h km
12/20 anonim válasza:
14:28-nak írom, vagyis mutatom:
13/20 anonim válasza:
utolsó vagyok,olvassátok a komikat is hozzá :D:D
14/20 anonim válasza:
Én a 30. hétig nem tudtam, hogy fiúcska lesz, mert nem mutogatta magát. Egyébként anya 16 hetes volt, mikor megmonták neki, hogy lány leszek. És íme, az is vagyok. :) Pedig az 23 éve volt már. SZerintem ha biztosra mondták, akkor az már elég biztos. Különben azt mondta volna, h valószínű, vagy mondta volna, h még leszállhat a heréje, ilyesmi... De ilyenkor már azért elég nagyok..
15/20 anonim válasza:
Igen a 18. heti sima 2D-s genetikau UH-on megkérdeztem és mondta a szonográfus, hogy lány, Az is lett.
16/20 anonim válasza:
Szia! Nekem lányom van de csak a 30 hetes uh-on tudták megmondani.
17/20 anonim válasza:
20. héten derült ki, a genetikai vizsgálat után (chorionbiopszia).
18/20 anonim válasza:
Mi is a 18. héten tudtuk meg.
1 fiú és 1 lány :)
19/20 anonim válasza:
23 hetesen fiút mondtak, azóta sem változott. 33 hetes
20/20 anonim válasza:
Az elsőnél 17. héten a másodiknál, 15. héten megmondták a nemét a 4d uh-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!