Hány hetesen tudtátok meg babátok nemét? 100%-ra mondták és az is lett?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:32
1/21 anonim válasza:
Szia!Most 22 hetes vagyok,de még sajna nem tudom!Az első terhességemnél 100%-ra csak 36 hetesen tudtuk meg 3D uh-on!Előtte is mondogatták,hogy lány,de nem mondták tutira!
3/21 anonim válasza:
15hetesen 4d-n és kislány lett tényleg, bár a szonográfus 2d-s felvételről már látta.
4/21 anonim válasza:
16 hetesen voltunk 4D-s ultrahnagon és ott mondták meg tutira, hogy lány, és az is lesz, mert azóta voltam 23 hetesen is és ott már annyira egyértelmű volt, h én is láttam a kis nunit. :)
25 hetes km
5/21 anonim válasza:
Szia! 30 hetes uh-on, kislányt mondtak és az is lett.
1 éves kislány anyukája
6/21 anonim válasza:
12 hetesen mondták hogy fiú és az is lett.
7/21 anonim válasza:
Az első két gyerkőcre 20 hetes genetikai uh-on mondták, hogy kislány és azok is lettek. A harmadik babámat most várom és 31 hetesen tudták megmondani, hogy fiú biztosra, addig csak találgattak.
8/21 anonim válasza:
24 hetesen voltunk 4d-n és ott azt mondták,hogy fiú.és tényleg az lett.
9/21 anonim válasza:
Én nem tudtam meg, pedig voltunk sokszor uh-n, még 4D-n is (3-szor). Mindig úgy feküdt a babám, hogy telibe takarta magát. Egyszer az egyik uh-s nő másfél órát vacakolt vele, de akkor se derült ki.
A szülőszobán derült ki, hogy lány.
10/21 anonim válasza:
18. heti genetikain, olyan nincs hogy 100%ra mondják (vagy ha igen akkor idióta aki mondja) és igen, az lett amit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!