Hány hetesen tudtátok meg babátok nemét? 100%-ra mondták és az is lett?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:32
11/21 anonim válasza:
18. héten a genetikain, ezt az ott elvégzett 4d is igazolja.
12/21 anonim válasza:
12. héten mondta, hogy talán kislány. 27. héten 4D-s uh-n kislányt mutatott, 36 héten még mindig kislány mondtak. Azt mondta a doki, hogy 90% az esélye, hogy tényleg kislány legyen. Még másfél hetem van hátra, majd kiderül! :o)
13/21 anonim válasza:
16 heti 4D-n azt mondták hosszú a combcsontja,ami utalhat fiúra.28 heti 4D-n látszott a zacsi és a fütyi is.31 hét környékén 2D a golyói is látszottak a zacskóban:) Nem tudom ki hisz ebben,de nekem a hegyes has,hosszan felfutó csík a has közepén,ingás jóslás mind fiút ígért és az is lett.
14/21 anonim válasza:
Az elso 2 terhessegnel a 16. heten mondtak meg, hogy tuti kislany. Mindketto az is lett. Most a harmadikra 21. heten 2d-n mondtak, hogy biztos kisfiu, de a jovoheten megyunk 4d-re, addig nem veszunk semmit.
15/21 anonim válasza:
nekem 24 hetesen mondta a doki h kislány de ne vegyem 100 %-ra.tehát még nem tuti.
28 hetes km
16/21 anonim válasza:
20:29-es ne hidd, hogy ez 100% fiú, nekem tök ilyen volt és lány lett, pedig az utcán mutogattak rám idősebbek, hoyg fiú lesz. Hát lány lett és most 28 hetesen szintén hasonló formában vagyok. Ez is lány :)
17/21 anonim válasza:
Előző vok, a lényeget nem írtam. 18 hetes uh-n tudtam mindkettő nemét 100% csajszikák :):)
18/21 anonim válasza:
18. héten, 26. héten, és ma 31. héten kislányt mondott a szonográfus. Ma 100%-ra. Én elhittem:)
19/21 anonim válasza:
16 hetesen, sima 2D-n. 100%-ra mondták hogy kisfiú és ez azóta sem változott, pedig már azóta 3 másik doki is látta.
39 hetes km
20/21 Vilcsianyuja válasza:
18 hetes ultrahangon közölte a doki, hogy lány. Férjem kétségbeesve rákérdezett, biztos (elsőre fiút akart)? Mire a doki, hogy iggen naagy a valószínűsége. Mindezt olyan hangnemben, hogy látszott, még a kérdés is sértő számára :) Azután is minden egyes ultrahangon szépen látszott, hogy kislány, és az is lett. Végig csúcsos hasam volt, sose voltak rosszulléteim, úgyhogy a jóslatok nálam nem jöttek volna be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!