Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könnyen el tudtátok fogadni,...

Könnyen el tudtátok fogadni, amikor kiderült, hogy a babátok nem olyan nemű, amit ti a szívetek mélyén reméltetek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ennek így kell lennie,nem véletlenül alakul így,el is fogadom,és örülök,hogy egészséges!!! De azért kicsit csalódott vagyok egyenlőre. Ti hogy éltétek meg ezt,hasonló helyzetben?
2009. dec. 16. 22:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél csalódott imádni fogod amint megpillantod.Egy hét után azt mondod nem cserélnéd el olyan neműre amire vágytál.

Habár én mindhárom gyerekemet annak terveztem amik lettek,bejött az időzítéses módszer,de nem csalódtam volna szerintem akkor sem ha nem így alakul.Tényleg annak örülj csak,hogy egészséges.

2009. dec. 16. 22:42
 2/26 anonim ***** válasza:
6%

Meg sem érdemled,hogy egészséges gyereked legyen.

A gyerek szó régen azt jelentette,hogy fiú.Ma már nem.Lehet fiú is lány is.És ha az ötödik gyereked is ugyanolyan nemű,mint az előző 4,akkor lehet gondolkozni a 6.-on.Ezen szerintem a szülés utáni 2.másodpercben túl kell lenni ,és örülni.

2009. dec. 16. 22:44
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy vágtunk neki, hogy kislányt szeretnénk, de persze, ha mégis fiú lenne, annak is örülünk. Ha kérdezték, mondtuk is mindenkinek, de emlékszem, amikor az UH-n kérdeztem a doktornőt, hogy "Látszik milyen nemű?" Akkor a torkomban azt dobogta a szívem, hogy jajj csak kislány legyen, kislány legyen!" A dokinő mondta, igen, látszik, szeretné tudni? Hát addigra szerintem a vérnyomásom is az egekbe szökött... és megmondta, hogy kislány... hát hatalmasat fordult velem a világ.. igaz, nálunk úgy lett, ahogy szerettük volna, és nyilván örültünk volna akkor is, ha kisfiú, de ebből a reakcióból én azt gondolom, hogy csalódtam volna valamelyest, pár percig tuti rendezgetni kellett volna magamban a dolgot.
2009. dec. 16. 22:46
 4/26 anonim ***** válasza:
76%
Te 2. ... olvasd már el mit írtál! Ekkora taplóságot nem kívánhatnál a legnagyobb ellenségednek sem! Szerencse, hogy minden rosszkívánság visszaszáll a küldőjére.
2009. dec. 16. 22:49
 5/26 anonim ***** válasza:
8%

Én vagyok a 2. Nem kívántam.A véleményemet mondtam el.

Valaki hiába küzd,hogy bármilyen nemű gyereke legyen, csak lenne.És soha nem lesz neki.Ezt a gyereket sosem fogja úgy szeretni,ahogy kéne,mert már csalódást okozott.Nem én írtam,a kérdező.

2009. dec. 16. 23:01
 6/26 anonim ***** válasza:
6%

És még mindig a 2.

Direkt írtam,hátha magához tér.Mert nem fogok beállni a gügyögők sorába,hogy jaj,egy kisfiú babóka is nagyon aranyos,fogadd el,amit Isten rendelt.

Hát nem.

2009. dec. 16. 23:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmeztem, hogy még nem született meg a baba, csak megtudta, hogy milyen nemű. Ha megszületik, tuti biztos, hogy imádni fogja, nem tudom, miért feltételezed a kérdezőről, hogy nem. Nem is ismered. Ő is úgy gondolja, jobb lenne, ha máshogy érezne és pont ezért kéri a tapasztalatokat, hogy másoknál hogy volt. Nem kérte, hogy gügyögj neki.
2009. dec. 16. 23:16
 8/26 A kérdező kommentje:
Hát,2. eléggé félreértettél engem!!!!!!! Már most nagyon szeretem a babámat,és nem cserélném el senki másra. Direkt nem készültünk sem fiúra,sem lányra,mert csak az egészsége számít!!! És tudom,hogy ez így lesz jó,ahogy alakul. Egyszerűen őszintén leírtam,amit ma éreztem,amikor megtudtam a nemét. Egyébként gyerekekkel foglalkozom és imádom a lányokat és a fiúkat is. Sajnálom a rosszindulatú megjegyzésed. A többieknek köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 16. 23:23
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjem fiút akart, nekem mindegy volt de az első megérzésem amikor megtudtam, hogy terhes vagyok az volt, hogy lány lesz. Utána belém beszélte a fiút de csak nem az lett. Olyan mintha megéreztem volna, hogy milyen nemű lesz. De nem ezt kérdezted....

Szóval kislány lett. Nagyon örülünk neki és a férjem azt mondta, hogy rájött, hogy sokkal jobb, hogy kislányunk van. Hát, ez ilyen dolog...mindegy mi lesz, ha fiú azért örül az ember ha lány akkor meg azért. Főleg első gyereknél. Az a bosszantó amikor már a 4. fiút/lányt várod. :p

Megkérdezhetem, hogy mit szerettetek volna?

2009. dec. 16. 23:30
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is tartok picit ettől az érzéstől,mi ma megyünk a 18 hetes uhra,remélem megmutatja magát a Picink.Voltunk már egy 4dn,amin nem látszott sajna.Én is úgy vagyok vele,hogy egészséges legyen,az a legfontosabb,viszont a szivem mélyén kislányt szeretnék.Valahogy nem tudom elképzelni hogy kisfiú lesz,akit persze ugyanúgy fogok imádni.Viszont nem tudom hogy fogok reagálni első pillanatban ha mégis fütyis lesz.Ezzel szerintem sokan igy vagyunk,és gondolom az első pár perc után már egyáltalán nem ez lesz a fontos.
2009. dec. 17. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!