Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könnyen el tudtátok fogadni,...

Könnyen el tudtátok fogadni, amikor kiderült, hogy a babátok nem olyan nemű, amit ti a szívetek mélyén reméltetek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ennek így kell lennie,nem véletlenül alakul így,el is fogadom,és örülök,hogy egészséges!!! De azért kicsit csalódott vagyok egyenlőre. Ti hogy éltétek meg ezt,hasonló helyzetben?
2009. dec. 16. 22:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést... Én egyáltalán nem vártam vigasztalgatást,arra nincs szükségem. Attól sem tartok,hogy nem tudom elfogadni a babát. Nem készültem sem fiúra,sem lányra,mindkettőnek megvan az előnye. Viszont kicsit meglepődtem,mikor kiderült. Ha mást mondtak volna,talán azt is időbe telik feldolgozni szerintem,és ez nem jelent rossz érzéseket!!! 1-2 napon belül,biztos hogy ezt lerendezem magamban. Én csak arra voltam kíváncsi,amit a kérdésben leírtam: ki hogy reagált,ha mégsem azt találták a baba lábai között,amire a szíve mélyén egy kicsit jobban hajlott. Ez nem egyenlő azzal,hogy ha másmilyen,nem is kell! Sőt,ugyanúgy szeretem és fogom szeretni.
2009. dec. 17. 11:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,19 hetes vagyok. A baba nemét direkt nem írtam meg,mert nem ez a kérdés lényege. Köszönöm a sok választ!
2009. dec. 17. 11:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Én az első babámat várom. Mindig úgy képzeltem el, hogy lányom lesz. Aztán, ahogy megtudtam, hogy úton van, valahogy olyan érzésem volt, hogy inkább fiú lakik bennem. Fene tudja, ez a megérzés dolog lehet vagy ilyesmi, majd kiderül.

28 hetes vagyok, de még nem mutatta meg magát a drága. Még előttem van egy 4D, és 2 sima UH, talán kiderül, hogy mi készül kibújni. De ha végig bújócskázik, az sem gond, legfeljebb igazi meglepetés lesz. Mindenesetre, amikor a doki mondta az UH-n, hogy megvan mindene, és egészséges, nekem nagy boldogság volt. A többi nem számít. A nevek mindenesetre megvannak. :)

2009. dec. 17. 11:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Én valahogy mindhárom terhességemnél éreztem milyen nemű baba van a pocakomban.Elsőre nagyon fiút szerettem volna,éreztem is,hogy az,az is lett.Másodjára teljesen odáig voltam a lányért,még az első uh előtt neki álltam rózsaszín és mindenféle lányos dolgokat venni.Aztán a doki azt mondta fiú.Hát mit mondjak,csalódott voltam én is,de akkor is töretlenül boldog,hogy lesz mégegy babánk.A csajos dolgok vásárlásával leálltam,de nem hittem el a szívem mélyén,hogy fiú,mert éreztem,hogy nem az.Megvártam a következő uh-t,na akkor zavartak teljesen össze,mert az a doki meg lányt látott.Akkor már olyan izgalomba voltam,hogy kértem időpontot maszekhoz,hogy tutira tudjam mi lesz.És valóban kislány volt:-)))Megbarátkoztam arra már nagyjából a gondolattal,hogy kétszeres fiús anyuka leszek,de tagadhatatlan,hogy akkor is vágytam továbbra is a lányra,és már akkor eldöntöttük lesz harmadik.Egyébként időzítéssel próbáltuk a 2-3-ik nemét befolyásolni,lányra mentünk.A harmadik is lány lett.Őt már úgy kérdeztem uh-n,hogy "látja,hogy lány"?.Nekünk így most van egy nagyfiúnk,és két gyönyörű kishercegnőnk,akiket mind imádunk.
2009. dec. 17. 12:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia!Az 5.51es vagyok,aki ma ment uhra.Irtam hogy nem tudom mit éreznék pár percig ha kisfiú lenne a Drágám,de ezt nem is tudom már meg mert kislány lesz:-)A férjemnek volt egy arca mikor megmondtam neki,szerintem csalódott egy kicsit,viszont kb 30 perc múlva már körbetelefonált mindenkit,mint büszke lányos apa.Szerintem normálisak ezek a reakciók,titkon mindenki vágyik valamelyik nemre:-)))
2009. dec. 17. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én világ életemben kisfiúra vágytam. Amikor mentem az első uh-ra akkor abban a pillanatban amikor megláttam azt a kis babot (teljesen bab formájú bolt :))úgy éreztem, hogy kislány.Teljesen egyértelműnek vettem és boldog voltam, hogy minden ok vele. Később a nőgyógyászom is azt mondta szívhang hallgatás után, hogy kislány (a mai napig nem tudom miből gondolta).Boldog voltam mert végre valami hivatalosabb dolog is visszaigazolta az anyai megérzésemet. Másnap kellett mennem genetikai uh-ra és ott meg láthattam a szép kis golyóit :-D Jó, mi? Jól megtréfáltam magamat. Hát ennyit az én anyai megérzésemről.Egy nappal előtte kislány, másnap meg kisfiú. Nagyon egyértelmű volt a golyó, úgyhogy most már csak fiú nevekben gondolkodunk. Legbelül kisfiús voltam, de mivel kislányt éreztem így nagyon könnyen elfogadtam az anyai ösztönöm sugallta megérzést. De az uh után kicsit hülyén éreztem magam, sőt még egy picit szégyelltem is a baba előtt, hogy így félreéreztem őt...

De persze nagyon boldog vagyok, hogy kisfiú:-D.Jó nagyokat bokszol, és rugdos egészséges babuci.

Üdv:22+6 km

2009. dec. 18. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!