Altatnatok a ujszulott babatokat otthon allithato magassagu utazoagyban?
Teljesen felszereltet neztunk a neten...beletennenk a kokuszmatracot is.
Velemenyek?
Hidd el, hogy ezek nem jók tartós használatra. Egyszer-egyszer jó benne aludni, de nyeglék. Nekünk van utazóágyunk, tudom milyen, eszembe nem jutna tartósan használni. Arra való, amit a neve is mond: utazáshoz, vendégségbe, alkalomszerűen. Újszülöttnél azt hiszed, mindegy mibe teszed, csak leteszed és fekszik ott, de pár hónap és forog, föláll, mászik, négykézláb hintázik, ugrál a kiságyban, arra ezek NEM ALKALMASAK.
Én járókából is a farácsosat kerestem egyrészt a stabilitás, másrészt amit írtak fentebb is, hogy a hálós dolgok rongálják a szemét.
Ugyan ennyiért (vagy akár kevesebbért is) fa kiságyat kapsz. Nem is értem, mi tetszik ebben, hidd el, ez egy csiricsáré nyegle vacak.
Tonkreteszed a szemet, de te tudod.
Kulfoldon nincs kokuszmatrac, a kokusz fel nem hasznalhato reszeibol otthon gyerekmatracot csinalnak. Itt kihajitjak a kukaba. Elgondolkodtato.
Koszi a valaszt mindenkinek
Utananeztem neten es mivel van itthon matracunk elso gyerekunk utan igy sima faagyat kap :)
Amugy azert lesz benne kokuszmatrac mert mikor lanyunk szuletett kaptunk ajandekba ,nem most vesszuk a kistesonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!