12. heti UH-n a méhlepény a méhszáj szélén volt, nem kellene most nekem otthon feküdnöm?
Mennyire veszélyes ez? Az orvosom azt mondta hogy reméljük feljebb megy, ahogy tágul a méh. 18. heti UH-ig nincs szex, de mást nem mondott. Mást ilyenkor táppénzre írtak ki.
Nálatok volt hasonló?
A méhszáj szélénél volt vagy rajta is van?
Neekem 13hetesen vérzés miatt nézték a méhlepényt. Nekem a széle rajta volt a méhszájon. Úgyhogy tp, fekvés stb. Én is csak reménykedem hogy feljebb megy hogy ne császár legyen az első terhességem vége.
1es vagyok...
Nekem tök nyugis irodai munkám van és nem enged dolgozni a vérzés miatt sajnos.
Nekem a 16.hétig teljesen fedte a méhszájat.
12.héten véreztem is kicsit pont emiatt, a doki azonnal ki is írt táppénzre. 3x2 magnéziumot szedtem, semmi szex, és sok-sok pihenés.
Hál istennek nem lett belőle komolyabb baj, és a 18.hétre felkúszott teljesen a fundusba, ahol lennie kell.
Ha neked a szélén van nincs akkora baj, mert az onnan még 100%, hogy arrébb megy! Természetesen figyelj oda, ne erőltesd meg magad, ne végezz nehéz fizikai munkát, és a magnézium neked sem fog ártani ha elkezded szedni.
/3 hónapos baba anyukája/.
Nekem a 12. héten teljesen fedte a méhszájat, a 18. héten már csak érintette, azóta teljesen elhúzódott.
Feküdnöm nem kellett és az óvatos szextől sem voltunk eltiltva (nem volt vérzés). Viszont emelnem, tornáznom, fizikailag megerőltető dolgokat csinálnom tilos volt.
Ha a munkahelyeden nem tudnak neked megfelelő körülményeket biztosítani, úgy érzed nem jó neked és a babának így, akkor jelezd a dokinak és minden bizonnyal ki fog írni táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!