Akinek méhszájon tapadt a placenta, kórházban kellett feküdnie?
Figyelt kérdés
16 hetesen derült ki hogy a lepény fedi a méhszájat. Most 20 hetesen a helyzet ugyanaz. Ahogy olvastam fórumokon ezzel sok kismamát kórházba utaltak és szigorúan feküdni kellett. Nekem ez nem került szóba sem és a fekvésre is azt mondta az orvosom hogy nem kell, csak megerőltető dolgot ne csináljak és szedjek magnéziumot. Ennyire különbözően ítélik meg az orvosok ezt?2015. júl. 2. 22:37
1/2 anonim válasza:
Nekem is alacsonyan feküdt a placenta, de nem mondtak semmit, csak, hogy 30. hétben újra megnézik. AZ volt a terv, hogyha addig nem megy feljebb, akkor programozott császárom lesz. Szerencsére feljebb ment így a 2. babámat is hüvelyi úton szülhettem meg. Nem volt arról szó, hogy befektetnek. Lehet, ha nem változott volna semmi akkor terhesség végén bent kellett volna maradnom, nem tudom.
2/2 anonim válasza:
Nem, itthon kellet feküdnöm amennyit csak tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!