Altatnatok a ujszulott babatokat otthon allithato magassagu utazoagyban?
Teljesen felszereltet neztunk a neten...beletennenk a kokuszmatracot is.
Velemenyek?
Mikor a fiam szuletett, nappal ilyenben aludt. (a haloszoba az emeleten van, oda nem vittem fel nappal, igy a lenti kisszobaba allitottuk fel az utazoagyat) o mondhatni h meg jobban is aludt benne. Mivel puha az oldala, nem utotte be magat, mikor forgolodott es ez miatt nem is ebredt fel erre.
A lanyom viszont rosszul alszik az utazoagyban, mivel zavarja a hangja. (az a suhogo-sistergo hang, amit mozgasra az anyag kiad)
Szoval abszolut gyerekfuggo, de egy probat meger. :-)
Mivel a gerincének a matrac a lényeg, kiesni meg nem fog belőle, szerintem nyugodtan. Ha légzésfigyelőt is szeretnétek, azért nézzétek meg, hogy a vezetéke ki tud-e bújni rajta valahol.
Inkább hosszú távon kérdéses, hogy nem zavarja-e, ha nem lát ki rendesen, nem tud bele kapaszkodni felálláshoz. (Mieinknek a járóka volt utazóágy és ezekért nem szerették.) Ill. sokan azért vesznek kiságyat, mert leszerelve az egyik oldalát kb. 2-4 éves korig még használatban lehet gyerekágyként.
Koszonom a valaszokat !
Akkor megnyugodtam ,hat kb 2 eves koraig szeretnenk ebben altatni ha tetszik neki :)
Utana lesz neki normal agy persze kisebb mint egy felnott es mely h ne essen le rola :)
Ha halos, akkor nem szabad. Nem lat ki belole, nem tud fokuszalni a szemevel, ergo tonkreteszed a szemet!
Ezek nem veletlen csak alkalomra vannak.
én ilyenbe nem tenném, csak utazáskor, tényleg nem szellőzik.
Még a kiságyra se tettünk rácsvédőt, sokkal egészségesebb anélkül, jobban szellőzik, jön a nyár, nem kell a plussz réteg. Ha meg majd felall stb, akkor lehet oda tenni valamit, hogy meg ne üsse magát...
A kókuszmatrac pedig csak parasztvakítás. Viszonylag drágán eladni a semmirevaló alapanyagot...a 90-es években még lábtörlő készült belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!