3 név között vacillálunk már egy jó ideje, de nagyon tanácstalanok vagyunk. Tippek?
Figyelt kérdés
Kislányunk 3 nap múlva születik meg és nem tudunk dönteni melyik nevet adjuk.A vezeteknév Veszelovszki.A 3 név:Zoé,Lora,Adél.
Nektek melyik tetszik?Indoklást tudtok adni,hogy miért éppen azt választanátok?
2017. ápr. 3. 18:11
11/20 anonim válasza:
ADÉL!!!!
Majd írd meg,hogy döntöttetek!
Gyönyörű neve lesz :-)
12/20 anonim válasza:
Adél. Alapból tetszik ez a név, de a vezetéknévvel együtt kifejezetten jól cseng.
Lora így leírva elég hmmm kis bénának tűnik, a Zoé pedig olyan elcsépelt már... :-/
Az Adél viszont stílusban nagyon passzol :-) telitalálat!
14/20 anonim válasza:
Egyik név sem tetszik és nem is adnám semmi pénzért, de ehhez a vezetéknévhez az Adél illik.
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm,nagyon örülök,hogy ennyien írtátok az Adél nevet,mivel csak az első pár választ láttam,most néztem a többit.Tegnap megszületett a kislányunk Adél😊❤
2017. ápr. 7. 14:29
16/20 anonim válasza:
Gratulálok!
Jó egészséget Nektek! :)
Második válaszoló vagyok.
18/20 anonim válasza:
Gratulalok, jo egeszseget babanak es mamanak.
19/20 RickyPowa válasza:
Gratulálok!:)
Sok Boldogságot,Erőt,Egészséget az egész Családnak!
7-es voltam
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2017. ápr. 8. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!