Fiú név próbléma? Nektek melyik név tetszik és mi illene a vezeték nevünkhöz? Egyenlőre tanácstalanok vagyunk!?
Figyelt kérdés
Lakatos vezetéknév!
(Nem,nem roma)
2016. aug. 16. 23:22
1/16 anonim válasza:
Ne legyen Ráfáel vagy Gyémánt. :-D
Igazából bármilyen kommersz név megy hozzá: Bence, Zsigmond, Teodor, akármi.
2/16 anonim válasza:
Benedek? (Lakatos Demeter - egy zseniális csángó költő! Szeretem... az is szép) Gergely? (jobbnak tűnnek a magas hangrendűek hozzá)
3/16 anonim válasza:
Endre, Levente, Lázár, Márió, Péter, Tibor, Alfonz, Aladár, Elemér, Elek, Edvin, Mátyás, Máté, Márk, Áron, József, Mihály, Miklós, György, Tivadar, Zoárd, Edmond, Kálmán, Károly, Bertold, Bendegúz, Árpád, Ármin, Lóránt, Izsó, Gábor, István, Vendel, Dominik, Eugén, Dorián, Lénárd
4/16 anonim válasza:
mindenképp valami ősmagyar nevet adnék neki, hogy bizonyítsam magyar mivoltát. andrás, istván, sándor .. ábel az nekem nagyon tetszik hozzá:)
7/16 anonim válasza:
Ricsi,Péter,Máté,Milán,Dominik,Dániel
10/16 anonim válasza:
" mindenképp valami ősmagyar nevet adnék neki, hogy bizonyítsam magyar mivoltát. andrás, istván, sándor .. ábel az nekem nagyon tetszik hozzá:) "
ANDRÁS
- görög eredetű; jelentése: férfi, férfias.
ISTVÁN
- görög-német-magyar eredetű; jelentése: virágkoszorú.
SÁNDOR
1. - görög-olasz-német eredetű; jelentése: az embereket vagy az emberek ellen oltalmazó
2. - török eredetű; jelentése: akarat.
ÁBEL
- héber eredetű; jelentése: lehelet, mulandóság.
ettől eltekintve én a Lakatoshoz mély vagy vegyes hangrendű nevet adnék. Leginkább 2szótagút, pl:
Tamás
Zoltán
Kristóf
Ádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!