Mi a véleményetek az ajánlott oltásokról? A párommal kicsit tanácstalanok vagyunk mivel tennénk jót/jobbat a 3 hónapos kislányunknak.
Azért ajánlott, mert jót teszel vele a gyerekednek.
Ha nem tenne jót, akkor nem lenne ajánlott.
Mindent beadattunk, ajanlottakat is.
Nem kell elhinni a sok konteos baromsagot, amiket a vedooltasokrol terjesztenek.
Én is oltáspárti vagyok, a gyerekeim minden ajánlott oltást megkaptak. Mi még influenza ellen is oltatunk.
Inkább oltatok, minthogy betegnek lássam a gyerekeimet. .... és az oltás árát gyógyszerekre költsem el.
"A gyógyszeripar legalább akkora üzlet, mint az élelmiszeripar. "
Csakhogy nem a gyogyszeripar irja az orvosi ajanlasokat. A vedoltasok kivetel nelkul olyan betegsegek ellen vannak, amiknek komoly szovodmenyei lehetnek.
Én nem nagyon akartam ajnlott oltásokat bedatni, de aztán végulis mindkét gyerekemet beoltattam azt hiszem minden ellen, kivéve influenza. Hogy miért?
Baráti társaság gyerektagjai elkapták a rotát, bárányhimlőt, szövődmények lettek, nem egyszerűen zajlott stb.
Szóval, ha már azt elérem, hogy enyhébb lefolyású a betegség, akkor oltás!
Én csak az agyhártya gyulladás ellenit adattam be a fiamnak és a lányomnak is.
Az orvos is így javasolta, meg olvastam, gondolkodtam, mi lenne a jó.
Az agyhártya gyulladás szövődményeibe alár bele is halhat, vagy maradandó károsodása lehet.
A rota ellenit nem adattam be. Mert sok faja ellen nem ad védelmet az oltás. Illetve ennek nincs halálos következménye, ha kiszáradás szélére kerül a gyerek, pár nap kórház és infúzió. Ja meg 2 db és kb 40.000 Ft, szájon át adják. Mi van, ha kibukizza?... (Nem anyagiak miatt nem adattam be, hanem amit előtte leírtam)
A bárányhimlő ellenit sem. Mi is voltunk bárányhimlősek. A bárányhimlő felnőtt korban veszélyes. Gyerekkorban csak kellemetlen.
Kullancs ellenit sem adatom be. Városban lakunk, ha vidéken vagyunk, mindig átnézem a gyereket, nincs-e benne kullancs.
Sztem nem kell minden ellen oltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!