Miért gondolják a kismamák, hogy csak az terhes, aki rosszul van?
Figyelt kérdés
És az elvetél, aki jól van??? Vagy elvetél, mert elmúltak a rosszullétek???
Annyi ilyen kérdést látok, szinte minden nap le lehetne írni, hogy aki jól van, az is ugyanolyan terhes, csak szerencsés, hogy "tünetmentes".
Miért gondolják, hogy a terhességnek kötelező velejárója a "szenvedés"???
2017. márc. 29. 10:05
11/15 anonim válasza:
Nekem elsőnél csak mellfájás,utolsó 4 hét folyamatos nyilallás,pici helye volt.
Másodiknál végig hányinger,szédülés.
Harmadikkal 8+3 és eddig semmi.
12/15 anonim válasza:
A tünetek elmúlása nem egy kategória azzal, hogy valakinek egyáltalán nincs tünete. Persze, ha valakinek nincs tünete, szerencsés. Másnak meg van de azok túl korán elmúlnak, nekem perpill visszajöttek és nem volt gond de én magam is aggódtam emiatt, mert első babámmal ilyen nem volt, a napok egyformák voltak, "szenvedtem" mindennap ugyanúgy. Sok történet is van, hogy a tünetek elmúlása bajt okozott, szerintem az aggódás elég normális ha hirtelen minden tünet megszűnik.
13/15 anonim válasza:
Én egy ilyen kérdésnél láttam azt is, hogy talán Czeizel is leírta, hogy a rosszullét erős terhességet jelent. Hát gondoltam is, hogy anyádat fäszikám, biztos nem jártál sokat a neten, hogy lásd mit indítottál el ezzel...
14/15 anonim válasza:
Ez a kérdés miért nem provokatív?
15/15 anonim válasza:
Mert nem az. Lehet, hogy te túl érzékeny vagy. Ennyi erővel minden kérdést törölni kéne, mert valakit, valahol biztos sért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!